2150 Joburi in Timisoara la Angajatori de TOP

De doua ori mai multe pozitii deschise la Angajatori de TOP Timisoara

50 de companii participante, 100 de specialisti HR, peste 2000 de oportunitati de cariera si 5000 de vizitatori sunt cifrele care definesc cel mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP Timisoara. Evenimentul va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, iar cele 2150 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor.

Raportat la editia din toamna a evenimentului Angajatori de TOP Timisoara vor fi de doua ori mai multe oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare in cariera. In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, conform studiului Hipo.ro „Piata fortei de munca in 2015” (aplicat pe un esantion de 261 de companii in perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015) 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. In privinta candidatilor seniori, o treime dintre angajatori considera ca experienta relevanta pe o pozitie anterioara este cel mai important criteriu. Referitor la abilitatile soft skills, top 5 cele mai urmarite de angajatori in procesul de selectie si recrutare sunt: orientarea catre rezultate, abilitatile de comunicare, adaptabilitatea, proactivitatea, capacitatea de a lucra in echipa.

Cele 2150 de joburi din timisoara in cadrul Angajatori de TOP sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar pozitiile sunt deschise celor care doresc sa se angajeze in Timisoara sau celor care vor sa se relocheze, o parte dintre pozitii fiind deschise in orase precum:  Lugoj, Iasi, Cluj, Oradea, Arad, Bucuresti, Deva, Resita, Arad, Pitesti, Bistrita, Sannicolau Mare, Caras-Severin, Brasov.

Din punct de vedere al nivelului de experienta, 29% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 47% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 24% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.

Cativa dintre angajatorii prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara sunt: Accenture, Adecco, AEM, Alcatel-Lucent, Ametras Services, Atos IT Solutions and Services, ATOSS Software, Beespeed, berg COMPUTERS, buw Romania, Carrefour Romania, Continental, Digital Education, Flextronics, FNT Software Solutions, Frigoglass, Groupe Monnoyeur, Hartl Connect, Hella, Honeywell Life Safety, Huawei, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lasting Software, Leoni Wiring Systems, Lidl, McDonald`s Romania, Microsoft, Philips, Plexus, ProCredit Bank, Professional, Profi Rom Food, RapidSolution Software, SSI, Sustainalytics, Toluna, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, Zoppas Group.

Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s