TARGURI DE JOBURI – Toamna 2014

TARGURI DE JOBURI – Toamna 2014

Ai absolvit facultatea si nu stii clar in ce domeniu vei lucra? Care sunt companiile de top angajatoare, dar mai ales, ce oportunitati de cariera ai pe viitor? Daca ti-ai pus vreodata una din aceste intrebari inseamna ca esti un student sau proaspat absolvent si cauti o directie care sa iti aduca rezultate cat mai rapide viitoarei tale cariere. Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi studenti sau absolventi sunt in mare cautare de promovare pe piata muncii pentru a-si consolida o cariera timpurie, targurile de joburi promit interactiunea directa intre participant si firma angajatoare. Astfel, daca si tu te numeri printre cei in cautarea unui job, vrei sa fii in contact cu cererile pietei sau daca vrei sa iti croiesti calea catre cariera ta, am compilat o lista a celor mai cautate si mai de succes targuri de joburi care se vor desfasura si in anul 2014.

Targul de joburi – Angajatori de TOP Bucuresti (17-18 Octombrie, Sala Palatului)

Targul de joburi – Angajatori de TOP Iasi (24-25 octombrie, Atrium Palas)

Targul de joburi – Angajatori de TOP  Timisoara (31 octombrie – 1 Noimebrie, Centrul Regional de Afaceri)

Cererile angajatorilor sunt in continua schimbare, iar daca esti student, absolvent si nu numai, o discutie cu reprezentantii companiilor iti poate oferi in primul rand o perspectiva asupra pietei fortei de munca, informatii utile despre cum poate evolua cariera ta in cadrul companiei si o modalitate prin care cunosti profesionisti in domeniul tau de interes.

In acest sens, Catalyst Solutions ofera un raspuns la aceasta nevoie dezvoltand unul din cele mai mari si de succes targuri de joburi din Romania: Angajatori de TOP .
Angajatori de TOP reprezinta cel mai mare targ de cariera din Romania ce reuneste la fiecare editie peste 100 dintre cei mai doriti angajatori si 15,000 de tineri profesionisti. Astfel, proiectul a inceput cu dorinta de a oferi un instrument profesionist companiilor si candidatilor care doreau sa interactioneze in mod direct, deoarece, in acea perioada, piata cerea un eveniment credibil, organizat la standarde ridicate de calitate si cu rezultate previzibile. Dupa 16 editii, peste 100 de companii angajatoare si 15000 de participant, Angajatori de TOP reprezinta cel mai mare targ de cariera din Romania.
Din evaluarile companiilor “Angajatori de TOP” este evenimentul care produce cele mai bune rezultate din punct de vedere al recrutarii fiind considerat evenimentul de referinta in Romania.

De ce Angajatori de TOP?

Angajatori de TOP se diferentiaza de alte evenimente de recrutare iesind in evidenta prin calitatea companiilor participante – sunt prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania – si in acelasi timp prin targetul de tineri profesionisti pe care il atragem – tineri cu studii superioare, cu sau fara experienta, tineri cu rezultate deosebite in timpul anilor de studiu si experienta internationala.
Targul are doua editii anuale, primavara si toamna si se desfasoara in Bucuresti, Iasi si Timisoara unde cele mai importante industrii prezente sunt IT, FMCG, Consultanta, Telecom, Banking, Tehnic/Industrial, Servicii&BPO. Finalmente, incepand cu primavara anului 2013 are o editie virtuala a targului de joburi anuala destinata comunicarii candidatilor din toata tara cu angajatorii de top si reprezentantii lor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s