Targul de cariera Angajatori de TOP

Targul de cariera Angajatori de TOP ajunge in Timisoara, Iasi si Bucuresti

Cu o traditie de 8 ani, Angajatori de TOP a demonstrat ca este cel mai important targ de joburi dedicat profesionistilor si studentilor aflati in cautarea unui job. Incepand cu anul 2006, evenimentul este unul de referinta pentru piata de resurse umane, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania.

Momentan, targul e in plin proces de inregistrare a companiilor care vor participa la evenimentele Angajatori de TOP din aceasta primavara. Pana acum au confirmat peste 50 de companii, printre care am observat un interes crescut din partea angajatorilor din domeniile IT&CFMCGBPO, financiar-bancaringinerie si consultanta.

Companiile care vor sa participe la eveniment, se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 28 februarie 2014.

In perioada urmatoare, planurile Angajatori de TOP sunt de extindere la nivel national. Dupa editia din toamna cand evenimentul a revenit in Iasi, in aceasta primavara, Angajatori de TOP va fi prezent si in Timisoara. Asadar, cei care sunt in cautarea unui job pot participa la 3 evenimente Angajatori de TOP:

– 14-15 martie – Angajatori de TOP TIMISOARA;
– 21-22 martie – Angajatori de TOP IASI;
– 4-5 aprilie – Angajatori de TOP BUCURESTI;

Targul de cariera Angajatori de TOP revine la Timisoara (14-15 martie)
Cea de-a patra editie Angajatori de TOP Timisoaraofera vizitatorilor sansa sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise in cadrul evenimentului si sa participe la workshop-urile sustinute de companiile participante.

Timisoara este un important centru de dezvoltare economica din regiune, centru universitar cu vechime si recunostere nationala prin buna pregatire si profesionalismul absolventilor. In plus, interesul companiilor si sustinerea partenerilor cu traditie, ne-a determinat sa reorganizam cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP in Timisoara.

Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP

Cel mai mare targ de cariera vine la Iasi (21-22 martie)
Dupa editia din toamna la care au participat 5000 de vizitatori, 30 de companii si au fost deschise peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, evenimentul continua in aceasta primavara cu cea de-a 3 a editie locala a targului de cariera Angajatori de TOP.

In ceea ce priveste profilul vizitatorilor, top 10 domenii in care acestia au lucrat in trecut sunt: Vanzari (15%), IT&C (9%), PR&Marketing (8%), Financiar-bancar (8%), Resurse umane (8%), Inginerie (8%), Management (6%), Contabilitate (5%), BPO (5%), Productie&Logistica (4%). Referitor la cunostintele de limbi straine, 89% detineau cunostinte de limba engleza, 49% franceza, 19% spaniola, 15% germana, 13% italiana.

Angajatori de TOP Bucuresti (4-5 aprilie)
Cea de-a 16 a editie a evenimentului din Bucuresti va reuni in aprilie cele mai mari companii din Romania. Ca de fiecare data, vizitatorii au sansa sa aplice pentru o diversitate de oportunitati de cariera, potrivite cu experienta lor si planurile de dezvoltare profesionala.  Evenimentul se bucura de prezenta unui numar important de vizitatori, peste 15 000 de persoane inregistrate la cea mai recenta editie Angajatori de TOP Bucuresti.
Care sunt motivele pentru care vizitatorii participa la Angajatori de TOP?
In urma evaluarilor, a rezultat ca oferta joburilor deschise de angajatori, faptul ca sunt companii multinationale care ofera perspective de dezvoltare pe termen lung si posibilitatea de a participa la workshop-uri si conferinte tematice au stat la baza deciziei de a participa la eveniment.

Incepand cu a doua parte a lunii februarie, lista completa a angajatorilor si detalii despre cele 3 evenimente vor fi disponibile pe site, la sectiunea Angajatori de TOP, iar pana la data de 28 februarie 2014 companiile care doresc sa participe la Angajatori de TOP se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@ catalyst.ro 

Reclame