Angajari in Iasi 2014

Capgemini Angajeaza in Iasi in 2014

Echipei de 300 de specialişti i se va adăuga în perioada următoare  50 de angajaţi ce urmează să fie recrutaţi.

Unul dintre cei mai importanţi angajatori ieşeni s-a mutat în casă nouă. Compania Capgemini a inaugurat noile birouri din cadrul complexului urbanistic Palas unde vor lucra cei 300 de specialişti din Iaşi. „Cu o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, noua locaţie din Iaşi reprezintă un pas important pentru dezvoltarea Capgemini în oraş, unde intenţionăm să ne continuăm creşterea prin extinderea noului sediu. În prezent avem angajaţi 300 de specialişti. În lunile următoare vom intensifica procesul de recrutare şi intenţionăm să ne extindem echipa cu cel puţin 50 de noi angajaţi”, a precizat Marcin Nowak, directorul Centrului de Operaţiuni pentru Europa de Est – Servicii de Infrastructură din cadrul Capgemini.

Per total, în România compania are aproximativ 500 de angajaţi, majoritatea specialişti în domeniul proiectelor de transformare organizaţională bazată pe tehnologia informaţională, în servicii de infrastructură şi externalizare a proceselor de afaceri. Conform unei statistici realizate de cei de la Capgemini, cea mai mare parte a salariaţilor din cadrul companiei este reprezentată de absolvenţi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Aceştia sunt prezenţi în procent de 33% în cadrul firmei şi sunt urmaţi de absolvenţii de Litere, în proporţie de 20%. „În cadrul companiei procesul de selecţie şi recrutare este unul complex şi extrem de riguros. Acesta este format din trei etape şi anume interviul prin telefon, eliminatoriu, testele lingvistice şi de IT, de asemenea eliminatorii şi nu în ultimul rând, interviul faţă în faţă”, spun specialiştii în recrutare ai companiei.

Compania va participa pe 21-22 martie 2014 la cel mai mare targ de cariera din Iasi: Angajatori de TOP organizat in complexul Palas.

Click aici pentru joburile Capgemini Iasi

Centric IT Solutions face angajari la Iasi in 2014

Compania olandeza care furnizeaza servicii software la nivel mondial face un rebranding prin care isi extinde sediul din Palas Iasi, dar si numarul de angajati, ce trece de 100 in acest moment

Unul dintre principalii furnizori mondiali de solutii software, Centric IT Solutions, isi extinde planurile pe care le are la Iasi. Compania olandeza tocmai si-a extins suprafata de birouri în United Business Center din Palas Iasi si are in vizor extinderea echipei de 100 de angajati, cu înca 25 de oameni. Centric IT Solutions România si-a început activitatea în Iasi, în decembrie 2010, cu un proiect pilot si cu o echipa de patru programatori. Succesul avut cu primul proiect a determinat cresterea treptata a personalului, pentru ca, la finalul anului 2012, Centric sa anunte mutarea întregii activitati de dezvoltare în Iasi, ca parte din strategia pe termen lung a companiei.

„Alegerea Iasului s-a fundamentat pe faptul ca este un oras universitar, unde compania a putut gasi personalul necesar extinderii, foarte bine pregatit profesional, cu o educatie de o calitate superioara, bun vorbitor de limba engleza. Deschiderea celui de-al doilea birou, în cladirea United Business Center 4, contribuie la motivarea si la fidelizarea angajatilor, fiind un loc de munca modern, central, cu multiple facilitati. Compania vizeaza dezvoltarea echipei din Iasi, în anul 2014 anticipând o crestere de la 100 la 125 de salariati. În plus, intentionam derularea unui program de internship, prin care 20 de studenti vor face stagii de formare platite timp de 3 luni si vor avea posibilitatea sa devina angajati permanenti”, a declarat Gabriel Csergö, Competence Manager în cadrul companiei Centric IT Solutions România.

Compania olandeza este prezenta în componenta office a ansamblului Palas din anul 2012, ocupând, în total, o suprafata de 1.500 mp. În cele doua locatii lucreaza aproximativ 100 de persoane.

Lear Corporation face angajari in Iasi in 2014

Lear va incepe angajarile pentru fabrica deschisa la Iasi in 2014. Compania va face angajari pentru urmatoarele joburi: inginer de proces /produs, tehnicieni CAD/CAM , tehnicieni proces / produs, ingineri calitate – coasere / croire, specialist sistem calitate, operatori calitate flux, alimentatori linie, gestionar depozit, manipulați mărfuri, mecanici – mașini de cusut, șef schimb productie – coasere / croire, șefi de linie, confecționeri – asamblari huse auto.

Lear Corporation va avea uzina de producere la intrarea in Letcani dinspre Iasi. Aceasta mai are deschise in Romania doua fabrici de componente electronice auto la Pitesti si Campulung Modovenesc, pentru care lucreaza peste 1.700 de angajati.

Noua fabrica Lear de la Iasi se va concentra pe productia de componente textile precum huse de scaune auto si multe altele.
Firma Lear Corporation asigura instruire gratuita viitorilor angajati, salarii atractive, transport de acasa la servici zilnic, conditii de munca la standarde europene, servicii medicale, posibilitatea de promovare, tichete de masa.

Lear Corporation urmeaza sa angajeze la Iasi, pentru inceput, 1000 de persoane, primul pas fiind un targ de joburi organizat in colaborare cu AJOFM Iasi.

Click aici pentru a citi comunicatul de presa al companiei.

Amazon face angajari la Iasi in 2014

Angajatii din Iasi ai Amazon sunt atat programatori care lucreaza pentru dezvoltarea platformei online a companiei cat si angajati ai echipei de servicii de business (Amazon Retail Business Services team), acestia oferind suport pentru organizatiile de retail europene al companiei.

Amazon Development Center Iasi cauta în mod special de candidaţi care au cunoştinţe avansate de algoritmică şi programare.  Pentru că majoritatea posturilor sunt în software development, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de Informatică şi să cunoască foarte bine următoarele programe şi aplicaţii: Java/C++, JavaScript, CSS, AJAX, HTML, XML, Jquery. De asemenea, candidaţilor li se mai cere abilitatea de a îndeplini mai multe sarcini deodată, să se adapteze uşor, să înveţe noi sisteme şi tehnologii şi să găsească soluţii creative şi scalabile la probleme dificile.

SCC Services Romania angajeaza la Iasi in anul 2014

SCC Services România s-a înfiinţat în aprilie 2006, ca un proiect-pilot al grupului britanic Specialist Computer Centres pentru fondarea unui Centru european de asistenţă tehnică şi suport. Echipa iniţială număra 22 de persoane pe poziţii de execuţie, toate activităţile şi procesele administrative fiind externalizate către un partener local, iar managementul organizaţiei se derula în primele luni prin angajaţi ai companiei din UK.
Prima schimbare relevantă în structura organizaţiei locale a fost realizată în decembrie acelaşi an, când s-a selectat echipa managerială locală, aceasta preluând responsabilităţile de la managerii britanici şi asumându-şi obiectivele organizaţiei. Ulterior, în cursul anului 2007, funcţiile externalizate au fost preluate succesiv de către managerii şi angajaţii SCC Services România, cum ar fi relaţiile cu furnizorii, serviciile financiare şi de resurse umane etc. În paralel, previziunile de creştere continuă a numărului de angajaţi au făcut necesară mărirea capacităţii sediului, care în acel moment putea susţine 120 de angajaţi. A fost amenajat un al doilea sediu în Iaşi, cu o capacitate iniţială de 250 de persoane, care a fost inaugurat oficial în octombrie 2008 de către Sir Peter Rigby, proprietarul grupului de firme, alături de Excelenţa Sa, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

Componentele principale ale planului de dezvoltare în domeniul tehnologic sunt:
– Serviciile gestionate de tip Desktop Support şi de tip Data Center Support
– Managementul dispozitivelor mobile
– Spaţiile de lucru de tip „Personal Cloud“
– Serviciile de tip „Pay-as-you-Go“ în sfera soluţiilor de tip Data Center şi Cloud Computing
– Virtualizarea de servere de ultimă generaţie şi optimizarea sistemelor de stocare date
– Soluţiile unificate de comunicaţii.
Obiectivul nostru principal gravitează în jurul dezvoltării continue a Data Center-ului SCC, a soluţiilor de suport tehnic, a serviciilor gestionate şi a serviciilor de livrare şi aprovizionare, folosind tehnologii de ultimă generaţie şi cei mai importanţi furnizori de echipamente şi servicii IT din lume.

Printre joburile pentru crecruteaza SCC in 2014 se numara: Capacity Manager, Capacity Analyst, Infrastructure Engineer, Service Desk Engineer, Infrastructure Support Engineer, Team Leader Service Desk

Domenii de activitate: IT Software
Departamente in care recruteaza: Administratie, Customer, Client Service, HumanResources, Psihologie, IT Hardware, IT Software, Inginerie, Traduceri
Orase de activitate: Aiud , Bacau , Iasi
WEBSITE Companie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s