Targ de joburi Iasi – Hoteal Traian – 8-9 noiembrie 2013

Mai sunt 9 zile pana la cel mai mare targ de cariera din Iasi: Angajatori de TOP!

Intra pe www.hipo.ro si afla care sunt cele 30 de companii cu care te poti intalni vineri si sambata, la Hotel Traian din Iasi.

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariere, se extinde la nivel national. Dupa o editie de success in Bucuresti, cu 15.000 de vizitatori si 90 de companii,  targul de cariera Angajatori de TOP va avea loc in Iasi in perioada 8-9 noiembrie, la Hotel Traian. In cadrul evenimentului din aceasta toamna vor fi prezenti 30 dintre cei mai activi angajatori din Iasi  si estimam ca vor participa 5000 de profesionisti si studenti in cele doua zile.

Amploarea nationala a evenimentului, numarul mare al oportunitatilor de cariera atat pentru profesionisti cat si pentru studenti si o zona extinsa de workshop-uri si conferinte pe teme de cariera, definesc cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul se desfasoara pentru a doua oara la Iasi, prima editie avand loc in anul 2008.

“Credem ca orasul Iasi are un potential extraordinar de crestere in anii urmatori datorita infrastructurii in continua dezvoltare si datorita faptului ca este un centru universitar care ofera absolventi de valoare in foarte multe domenii” – Adrian Stanescu, Project Manager Angajatori de TOP.

In cadrul evenimentului, vizitatorii au acces la:

–          Oportunitati de cariera pentru profesionisti dar si programe de internship pentru juniori si ocazia de a discuta cu specialistii si managerii care iau decizia de angajare;

–          Un serviciu gratuit de consiliere in cariera oferit de profesionisti in resurse umane si disponibil pentru toti participantii;

–          10 workshop-uri si conferinte unde vizitatorii pot intalni manageri ai companiilor partenere si pot afla care sunt trendurile in domeniul automotive, cele mai cautate tehnologii IT&C in 2014, cum se pot pregati pentru interviu si pot primi raspunsuri practice legate de modul in care iti planifici cariera. Participarea la workshop-uri este gratuita – tot ce trebuie sa faca un candidat este sa se inscrie pe www.hipo.ro;

Programul workshop-urilor :

Vineri, 8 noiembrie:

Oportunitati de studiu in strainatate – Educativa

Career Path in IT&C industry

Care sunt cele mai cautate tehnologii IT in 2013? – CodeCamp

Sunt un inginer cautat. Ce oferta aleg? – Brainspotting

Cum sa te pregatesti pentru un proces de selectie: CV, interviu si teste

Sambata, 9 noiembrie:

Careers are decisions – Endava

Expert sau Lead?  Pentru ce optezi ca profesionist IT? – Edurom

Career in global Finance Markets – Futures First

New Answers for Future Mobility – Infotainment Future Trends – Continental

Grow your talent with BeeNear

Care sunt competentele cheie pentru un inginer? – Catalyst Solutions

La editia din Iasi a targului de joburi au confirmat deja participarea  un numar mare de angajatori renumiti precum: Amazon, BeeNear, Continental Automotive, Microsoft, P&G, Brainspotting, Adecco, Edurom, Endava, Futures First, Luxoft, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services.

“La editia din aceasta toamna a targului Angajatori de Top, sper sa intalnim tineri profesionisti , bine pregatiti, cu cel putin un obiectiv de cariera pentru viitor. Pe cei care isi doresc  un mediu de lucru competitiv intr-un domeniu  safety critical ce sporeste siguranta si eficienta operatională a infrastructurii de transport imbunatatind experienta pasagerilor la nivel mondial, ii asteptam sa ne viziteze la stand” – Oana Dina, Recruitment, Thales Romania.

“Inca de la infiintare, suntem intr-o continua crestere. Pentru anul 2014, odata cu deschiderea unui nou birou comercial in Germania, estimam o crestere cu 20% a profesionistilor IT din cadrul companiei noastre, atat pentru biroul din Iasi cat si pentru cel din Timisoara. Cautam cu entuziasm noi talente in domeniul programarii NET, JAVA si Mobile si le oferim perspective de dezvoltare profesionala intr-un mediu de lucru la standarde internationale” – Anca Dumitriu, HR Manager, BeeNear.

“In compania noasta inginerii dezvolta solutii software, hardware si de design mecanic pentru aplicatii in interiorul masinii, pentru sigurantă, motor si transmisie, cat si sisteme de navigatie si instrumente de bord pentru viitoarele masini si camioane.  Aproximativ 60% dintre pozitiile deschise in centrul nostru de cercetare si dezvoltare din Iasi sunt dedicate persoanelor cu experientă. Dintre posturile vacante mentionăm Software Developer, System Test Engineer, Hardwer Engineers, Quality Engineers, Team Leaders, Junior Buyers, Technical Project Leaders.  In cadrul evenimentului, expertii tehnici si reprezentantii departamentului de resurse umane vor oferi mai multe informatii despre proiectele dezvoltate la Iasi si despre oportunitătile excelente de dezvoltare a carierei  atat din punct de vedere tehnic cat si managerial. In plus, pentru cei pasionati de domeniul automotive vom prezenta in cadrul workshopului viitoarele trenduri in Infotainment“  – Dr. Simona Mihaela Haivas, Manager Resurse Umane, Continental Automotive Iasi.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre targul de joburi din Iasi sunt disponibile pe http://www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Iasi.

Targul de cariera Angajatori de TOP Iasi va fi deschis vineri, 8 noiembrie intre orele 10.00-18.00 si sambata, 9 noiembrie in intervalul orar 10.00-17.00
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s