Targul de joburi Angajatori de TOP se extinde la Iasi

Targul de joburi Angajatori de TOP se extinde la Iasi

Vino pe 8-9 noiembrie la Iasi pentru a participa la cel mai mare targ de joburi.

 Angajatori de TOP este un eveniment de referinta pentru piata resurselor umane avand la actv 15 editii si cel mai mare numar de vizitatori dar si de angajatori.  O traditie de 7 ani, amploarea nationala a evenimentului si numarul mare de angajatori renumiti care participa la eveniment si , sunt aspecte care definesc cel mai mare eveniment de cariera din tara.

In cele 2 zile ale targului de cariere Angajatori de TOP Bucuresti (25-26 octombrie), au participat 15 000 de vizitatori – 6500 de persoane in prima zi a evenimentului, respectiv 8500 in cea de-a doua zi. Cei prezenti la eveniment au putut aplica cu un singur CV-ul BarCODE pentru cele 3300 de joburi deschise de companiile prezente, au putut discuta cu reprezentanti ai departamentelor de resurse umane si au avut ocazia sa participe la cele 28 de workshop-uri si conferinte tematice.

„Fiind la prima experienta de acest gen ne bucuram ca standul nostru a fost vizitat de numerosi tineri care ofera exact competentele cautate de noi, si anume; excelente abilitati de comunicare in limbi straine de circulatie internationala, dar si cunostinte de rusa, germana, norvegiana, turca, greaca sau chiar farsi. In cele doua zile ale evenimentului am colectat un numar de aproximativ 1000 de aplicatii care suntem siguri ca se vor concretiza in cel putin 70-100 de anagajari pana in martie 2014” – Elena Gamulea, HR Manager, G2 Travel (companie tour operator international care a deschis portile biroului de operatiuni din Bucuresti in 2012).

„Estimam ca vom angaja ce putin 10 dintre candidatii cu care ne-am intalnit vineri si sambata la Angajatori de TOP” – Oana Calcan, Recruitment Supervisor, Stefanini.

„Ne bucuram de volumul mare de oameni si de numarul in crestere al studentilor cu profil tehnic. Speram sa recrutam persoane pentru programul nostru de internship si eventual o persoana pentru pozitia de Account Manager” – Spinu Roxana, Senior IT Recruiter, Route66.

„Cele mai multe cereri din partea vizitatorilor evenimentului Angajatori de TOP au fost pentru domeniul economic (marketing, financiar, sales, resurse umane). Am intalnit totusi si persoane interesate de domeniul in care activeaza compania Endava; cei mai multi au fost interesati de QA, Development si HelpDesk” – Georgiana Roman, Recruitment Officer, Endava.

Dupa evenimentul din Bucuresti, cel mai mare targ de cariera se extinde la nivel national, iar primul oras in care va fi prezent in aceasta toamna este Iasi – oras care credem ca are cel mai mare potential de crestere in urmatorii ani, urmand ca incepand cu primavara anului 2014 sa urmeze Timisoara dar si alte orase mari din Romania. In perioada 8-9 noiembrie, la Hotel Traian are loc cea de-a doua editie a evenimentului, prima avand loc in toamna anului 2008. Momentan suntem in plin proces de inregistrare a companiilor care vor participa la evenimentul Angajatori de TOP Iasi, insa am observat un interes crescut din partea angajatorilor din domeniile IT&C, inginerie si outsourcing. Companiile care vor sa participe se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 1 noiembrie 2013.

La editia din Iasi au confirmat deja participarea  un numar mare de angajatori renumiti: Amazon, BeeNear, Continental Automotive, Microsoft, P&G, Adecco, Edurom, Endava, Futures First, Luxoft, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services.

Tot in aceasta toamna, in perioada 11-15 noiembrie, pe www.hipo.ro, va avea loc evenimentul virtual Angajatori de TOP. La acesta editie virtuala pot participa candidatii care nu au ajuns in evenimentele fizice Angajatori de TOP (Bucuresti si Iasi), cei care locuiesc in alte orase sau cei care se afla in afara tarii. Cum trebuie sa procedeze cei interesati? Pentru a participa la editia virtuala, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa aplice la job-urile oferite de angajatori din toata tara.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile in sectiunea dedicata proiectelor, pe www.hipo.ro

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s