3300 de pozitii deschise in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP

Saptamana viitoare are loc cel mai mare targ de joburi din aceasta toamna!

Saptamana viitoare, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc targul de joburi Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

Oferta angajatorilor acopera o varietate foarte mare de domenii de activitate si niveluri de experienta: dezvoltare software, securitate IT, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii, bancar, vanzari, inginerie, constructii, resurse umane si consultanta.

In mod traditional, toamna este perioada in care angajatorii sunt foarte activi, aspect confirmat si de numarul mare al joburilor oferite la Angajatori de TOP. In comparatie cu editiile anterioare, remarcam o evolutie a numarului de pozitii deschise:  “Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut nevoia de recrutare a crescut, pozitiile fiind mai multe si mai diversificate. Si pentru perioada urmatoare, planurile noastre pun accentul pe recrutarea de ingineri experimentati, avand si pozitii noi deschise ce presupun cunostinte avansate de Software: C, C++, Java” 

Delia Chiricescu, Managing Director, Microchip Technology Romania.

“In 2013 nevoile de recrutare ale companiei au inregistrat o usoara crestere fata de aceeasi perioada a anului 2012, datorita unor proiecte strategice ale companiei care au fost demarate inca de anul trecut (dezvoltarea retelei de vanzari, dezvoltarea Centrului Relatii Clienti, dezvoltarea Diviziei de BPM&IT)” 

Gabriel Chirvase, Director Resurse Umane, Groupama Asigurari.

In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP, a reiesit faptul ca 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti si 25% pentru seniori si manageri. “In fiecare an, Angajatori de Top este unul dintre cele mai importante evenimente din zona de recrutare pe agenda Luxoft Romania. Este o oportunitate excelenta de a interactiona cu potentiali candidati, de a le prezenta pozitiile deschise si proiectele pentru care recrutam. In prezent avem deschise 30 de pozitii pentru proiecte din zonele telecom, finance, automotive, dintre care 60% dedicate celor cu un nivel de experienta mediu si peste mediu, iar 40% sunt pentru cei aflati la inceput de cariera. La standul Luxoft vor veni si specialistii nostri, pentru a discuta pe larg despre provocarile pe care le presupune fiecare proiect“

Monica Vierița, HR&Operations Director, Luxoft Romania.

„Asteptam cu mult entuziasm la standul nostru din cadrul targului Angajatori de Top, toate persoanele care doresc sa isi lanseze sau sa isi dezvolte cariera in IT, (intr-un mediu deschis, orientat catre angajati si care ofera oportunitati de la lucra in proiecte ample cu expunere internationala). Ca si in anul trecut avem o multitudine de pozitii deschise pentru candidatii seniori: Software developer, software tester, scrum master, design lead, business analyst, project manager. In plus, suntem bucurosi sa anuntam ca programul de graduates si internship Endava se extinde si anul acesta”

Alexandra Chivu – Head of Talent Management and Recruitment BHD, Endava Bucuresti.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE – sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe http://www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar. CVul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.

 

In cadrul targului de joburi Angajatori de TOP, vizitatorii pot participa la workshop-uri de cariera si conferinte :
 5 conferinte: “Cum te pot ajuta abilitatile de limba franceza pentru a avea o cariera de succes”, “IT&C Internship Conference”, “Care sunt cele mai importante calitati pentru un inginer?”, “ Demo Training – Ruby on rails”, “From numbers to software. From software to money”
• 21 workshop-uri de cariera sustinute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelēz Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald’s Romania, Educativa.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre targul de joburi sunt disponibile pewww.hipo.ro

Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie, si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

 Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.
Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s