Targul de joburi virtual – Angajatori de TOP

Targurile de joburi de acest tip, denumite de tip hibrid sau mixt, cele care au si o componenta fizica si una virtuala, sunt foarte dezvoltate in alte tari, la noi insa, conceptul este inca la inceput. Au mai existat targuri de joburi virtuale in piata insa nu in maniera in care se va desfasura Angajatori de TOP.

Targul de joburi fizic Angajatori de TOP, ce a avut loc la Sala Palatului, pe 12 – 13 aprilie, s-a incheiat. In cele 2 zile de targ, aproximativ  15 000 de profesionisti cu experienta, absolventi, masteranzi si studenti au participat la cel mai mare targ de cariera din Romania. Vizitatorii evenimentului au aplicat cu CV-ul pentru joburile deschise de cei 90 de angajatori, au discutat cu reprezentantii companiilor si au participat la cele 25 de workshop-uri si conferinte sustinute in cele doua zile.

„Participam de cativa ani la Angajatori de TOP. Este un program care a evoluat de la an la an. Am observat o imbunatatire constanta a organizarii si a strategiei de comunicare (si cu companiile participante si cu publicul tinta)” a declarat Monica Cojocariu, HR Manager, Mazars.

 „Asteptarile noastre ca si angajator sunt sa ocupam cat mai mult din joburile disponibile in urma participarii la targ. Recrutam pentru toate cele 3 orase pe care le avem in Romania: Bucuresti, Brasov si Sibiu” a declarat Iuliana Stan, Senior Recruiter, CGS Romania.

„Anul acesta, DB Schenker a interactionat cu un numar de peste 1300 de vizitatori care si-au lasat CV-ul pentru una dintre oportunitatile prezente. Am participat si la workshopul dedicat programelor de internship, unde am vorbit studentilor despre programele noastre si LearningByDoing. Am intalnit multi tineri in cautarea unui loc de munca, dar si foarte multi specialisti” a declarat Mihaela Lefter, Sef departament HR Academy, DB Schenker.

La evenimentul virtual Angajatori de TOP, 24-27 aprilie pe www.hipo.ro, pot participa candidatii care nu au ajuns in cele doua zile ale evenimentului Angajatori de TOP, cei care locuiesc in alte orase sau cei care se afla in afara tarii. Tot ce trebuie sa faca un candidat este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro, procesul dureaza doar cateva minute. Dupa logare pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma online a evenimentul Angajatori de TOP.

Ce diferentiaza evenimentul virtual Angajatori de TOP de alte proiecte virtuale?

  • dimensiunea acestuia. Evenimentul se desfasoara la nivel national si permite participarea companiilor din toate judetele tarii. Momentan suntem in plin proces de inregistrare a companiilor care vor participa la evenimentul virtual Angajatori de TOP. Am observat un interes din partea companiilor din IT, productie si inginerie mai ales din Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi. Companiile care vor sa participe la editia virtuala Angajatori de TOP se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 19 aprilie 2013
  • platforma online. Aceasta va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interactiona direct cu reprezentantii companiilor si de a participa la webinarii sustinute de specialistii in resurse umane.  Platforma dezvoltata permite interactiunea dintre candidati si companii prin intermediul unei solutii de chat.

Cateva dintre companiile care au confirmat pana in acest moment sunt: PepsiCo, Raiffeisen Bank, Thales Systems, Emerson, Oracle Romania, Genpact, Hilti Romania, Mysys, Adecco, Synygy Europa, Webhelp, NoBug, Schaeffler Technologies, Netop, Voxility, Macademian, Namco Bandai Romania etc

„Targul virtual este o continuare a acestui eveniment care le permite si candidatilor din alte orase, sau celor care nu au putut fi prezenti la Sala Palatului, sa acceseze ofertele noastre de angajare” a declarat Lavinia Protopopescu, Senior Recruitment Consultant – Gratuates, Oracle Romania.

Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP vor fi disponibile pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s