Afla cum te poti pregati pentru cele doua zile ale targului de joburi

Afla cum te poti pregati pentru cele doua zile ale targului de joburi

 15 000 de vizitatori, peste 90 de companii participante, 3 200 de locuri de munca pentru candidatii cu experienta si persoanele entry-level, 30 programe de internship & trainee25 conferinte si workshop-uri vor avea disponibile pe 12-13 aprilie  in cadrul celei de-a 14-a editii a targului de joburi Angajatori de TOP la Sala Palatului.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, le recomandam sa viziteze  targul de joburi Angajatori de TOP unde vor avea sansa sa:

  1. aplice CV-ul pentru cele 3 200 de oportunitati de cariera adresate candidatii cu experienta si persoanele entry-level;
  2. participe la 25 conferinte si workshop-uri unde vor fi abordate teme precumGamify your career (Orange) – cum poate fi influenta evolutia in cariera de adoptarea unei atitudini pozitive si implicarea activa in atingerea obiectivelor propuse; Why an internship (KPMG) – de ce sa optez pentru un astfel de program? In ce consta procesul de selectie? Date avem, cu vocea cum procedam? (IXIA) – provocarile si tehnologia din spatele retelei de telecomunicatii 4G
  3. obtina o imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca din Romania in acest moment;
  4.  beneficieze de consiliere in cariera gratuita pentru a creste puterea de convingere a CV-ului, in cadrul standul CV Clinic. Vizitatorii se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane. Astfel, candidatii pot afla mai multe informatii despre modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi despre cum isi pot imbunatatit CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.  Pentru a va pregati pentru aceasta sectiune aici gasite cateva modele de CV.

„Cei care vor trece pe la standul CV Clinic vor avea oportunitatea sa primeasca feed-back despre cv-ul lor: continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizeaza. Cel mai important e ca isi vor putea privi propriul cv prin ochii angajatorilor si intelege astfel care sunt micile greseli care i-au tinut departe de interviurile pe care si le-au dorit, cum le pot remedia si care e atitudinea potrivita pentru a-i duce la urmatorul pas in cariera lor. O conversatie cu un specialist de la CV Clinic poate fi, in primul rand, un prilej de regasire a increderii in valoarea personala si in sansele de a gasi locul de munca cel mai potrivit” a declarat Andreea Voroneanu – Specialist Resurse Umane & Lifestyle Coach, Consultanta CV Clinic, Angajatori de TOP.

  1. interactiona cu recruiteri si manageri de resurse umane si isi pot depune CV-ul la persoane care vor lua decizia de angajare.

Pentru pozitiile deschise in cadrul Angajatori de TOP, angajatorii urmaresc experienta anterioara, pentru candidatii seniori, alaturi de competente precum: bune abilitati de comunicare, orientarea catre rezultat si dorinta de perfectionare. Pentru pozitiile adresate persoanelor entry-level,  greutate capata activitatile extracurriculare din timpul facultatii si abilitatile personale pe care le pot demonstra in cadrul procesului de selectie. La acestea se adauga cunoasterea a cel putin unei limbi straine, aspect ce creste sansele unui candidat in obtinerea jobului dorit.

“Continuand dezvoltarea pe piata din Romania, Stefanini vine si la aceasta editie a Angajatori de Top cu aproximativ 30 de pozitii, destinate atat candidatilor entry-level, cat si celor cu experienta de peste 5 ani in zona IT. Cautam noi colegi care sa isi doreasca o dezvoltare profesionala intr-un mediu dinamic, multinational, in cadrul unei echipe unite. De asemenea, oferim sansa angajatilor Stefanini de a se dezvolta si pe proiecte internationale, in afara Romaniei” a declarat Oana Calcan, Recruiting EMEA, Stefanini.

“Anul acesta avem peste 30 de posturi deschise in cadrul targului si speram sa reusim sa completam cat mai multe. Posturile se intind de la cele pentru studenti fara experienta anterioara in domeniul jocurilor video, cum ar fi Game Tester, pana la joburi specializate ca Senior Engine Programmer. Ubisoft Bucuresti este intr-o continuare extindere si speram ca targul sa ne aduca resursele necesare” a declarat Ioana Angelescu –  Recruitment & OD Manager, Ubisoft.
„Suntem o companie dinamica, aflata in continua dezvoltare. Acest lucru ne pozitioneaza ca un angajator activ pe piata din Europa si, implicit cea din Romania. Activitatea de recrutare pentru anul in curs este concentrata in jurul pozitiilor de Finance & Accounting (Accounts Receivable, Accounts Payable si General Ledger), Achizitii si IT Suport. Candidatii pe care ii cautam sunt atat studenti in ani terminali, cat si tineri profesionisti cu 3-4 ani de experienta, care sa aiba cunostinte bune de limbi straine. Suntem in continua cautare de tineri orientati si motivati de posibilitatea de a se dezvolta profesional si personal. Orientarea Genpact este spre dezvoltarea oamenilor, acesta fiind sustinuta de complexitatea si amploarea programelor de training pe care le-am dezvoltat in cadrul companiei sau in parteneriate cu organizatii de talie internationala” a declarat Ioana Mihalache, Recruitment Manager, Genpact.

Pentru pozitiile deschise, candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie candidatii sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja. Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru targul de joburi Angajatori de TOP.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe pagina targului de joburi Angajatori de TOP de pe www.hipo.ro

targul de joburi Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: RadioZU, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, WebDigital, Agora, Balaur.ro, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Romania Libera, Catalog Cursuri, Curierul National, Spectacular, DoingBusiness.ro, PlayTech.ro, PCWorld, Computer World, BESTEngineer, Profit360.ro, Metropotam, RegieLive, IT Trends, Educativa, Elevate, HR Manager, IT Channel, Portal HR, Today Software Magazine, Mobzine.ro, Studentul.info, Start UB, Studentie, Joobs.ro si Ziare.com.

Despre Catalyst Solutions

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s