Peste 3000 de pozitii in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP

Pe 26 – 27 octombrie la cea de-a 13-a editie a targului de joburi Angajatori de TOP cele mai active companii din Romania au deschise peste 3000 de oportunitati de cariera. In cele doua zile ale evenimentului vor participa peste 90 de companii din domeniile: IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie, retail, audit si consultanta.

Peste 15 000 de persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi sunt asteptati pentru a aplica CV-ul in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP. Oferta angajatorilor acopera toate domenii de activitate, iar printre companiile prezente in aceasta toamna, putem mentiona:

IT&C: IBM, Dell, Bitdefender, Vodafone, ENEA, 1&1 Internet Development, Samsung Electronics Romania, Intel, Microsoft, Bearing Point, Ubisoft, Cegeka, Luxoft, Ixia, Route 66, Infineon, Stefanini, Freescale, TeamNet Collaborate, Endava, Electronic Arts, Microchip, DigitalOptics Corporation, Thales, Star Storage, Oracle, Incrys, Optaros, Pentalog, Amiq

Outsourcing: Accenture, HP, Computer Generated Solutions, Genpact, Webhelp, Wipro Technologies, Competence Call Center, Carestream, Teleperformace, Studio Moderna, Valoris

Inginerie: Grup Renault Romania, Adrem Invest, Schneider Electric, TIAB, SNC Lavalin Romania, SINIAT

Banking&Finance: BCR, BRD – Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, Groupama, UFX Markets, Godwin Austin

FMCG: JTI, L’Oreal Romania, British American Tabaco, McDonald’sRomania, Ursus Breweries, P&G, Scandia, Delaco.

Consultanta: Ernst&Young, TMF

Retail: Lidl, Rewe Group, OBI, Arabesque

“La editia din aceasta toamna a evenimentului, punem la dispozitia celor interesati peste 100 de posturi a caror activitate se va desfasura in sediul CGS Romania din Bucuresti, cu incepere in perioada imediat urmatoare. Planurile pentru finalul anului 2012 pun accentul pe recrutarea a 300 de noi angajati in Bucuresti, Brasov si Sibiu, vorbitori de limbi straine, printre care: engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, olandeza, portugheza, turca, rusa, ceha, poloneza, etc. In cele trei locatii desfasuram intense campanii de recrutare si suntem prezenti online pe toate site-urile de profil” a declarat Vladimir Sterescu, Senior Vice President, Computer Generated Solutions.

“Orientativ, 25% din job-urile disponibile in companie sunt de entry level, 50% mid level si 25% senior. La standul de la Angajatori de Top vor veni specialisti din echipele tehnice pentru a discuta direct cu potentialii candidati despre oportunitatile de angajare” a declarat Cristina Visan, HR Manager, I&T and Consumer Product Delivery, Bitdefender.

“Echipa noastra din Bucuresti are la acest moment aproximativ 100 de persoane, iar pana la jumatatea anului viitor intentionam sa ajungem la peste 260 de angajati. Prin urmare avem o activitate intensa de recrutare in Bucuresti si o varietate de pozitii deschise in acest moment. Aproximativ 20% dintre posturile disponibile se adresează candidaţilor entry-level, în timp ce restul posturilor sunt destinate în proporţii egale candidaţilor cu un nivel mediu de experiență şi seniori” a declarat Alexandra Covaci, Recruitment Manager, Endava.

“CCC Bucuresti isi va mari echipa cu aproximativ 70 de noi colegi pana la sfarsitul anului. Pozitiile se adreseaza in mod egal studentilor, proaspetilor absolventi si persoanelor cu experienta in industria de Customer Care. Focusul nostru este atat pe limbi straine,  franceza, spaniola, germana, rusa, etc,  cat si pe limba romana. Viitorii nostri colegi vor beneficia atat de conditii excelente de munca cat si de programe de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu de lucru dinamic si captivant in cadrul echipelor noastre” a declarat Iuliana Circu, Human Resources Team Management, CCC.

Pentru pozitiile deschise candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Testata pentru prima data la editia din primavara a evenimentului, aceasta modalitate s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat de catre candidati. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja). Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.

Pentru mai multe detalii despre targul de joburi Angajatori de TOP candidatii pot accesa microsite-ul special creat pe www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s