GSK Trainee Program

„GSK Trainee Program” are doua componente:
– GSK Sales Talent Programme – Bucuresti
– Porneste la drum cu GSK – Brasov si Bucuresti

Programul GSK Sales Talent se va desfasura pe parcursul a 6 luni in Bucuresti si include un program de pregatire complex, creat pentru dezvoltarea abilitatilor necesare construirii unei cariere de vanzari in GSK.

Vei avea oportunitatea de a dezvolta si implementa proiecte intr-unul sau mai multe din urmatoarele arii: Marketing, Excelenta comerciala, Relatii Publice, Sanatate publica, Financiar.

Pe toata perioada programului vei beneficia de coaching / mentoring oferit de experti, precum si de feedback periodic din partea managerului tau direct.

In urma evaluarii performantei tale si a rezultatelor obtinute in cele 6 luni petrecute în GSK, ti se va oferi oportunitatea de a te alatura echipei noastre de vanzari in Bucuresti, in calitate de reprezentant medical.

Daca vrei sa iti dezvolti o cariera in vanzari in Bucuresti si ai absolvit recent una din urmatoarele specializari : Farmacie, Medicina, Stomatologie, Chimie, Studii Economice, sau urmezi cursurile unui program de masterat / alte studii postuniversitare atunci te invitam sa aplici la programul GSK Sales Talent.

Porneste la drum cu GSK se desfasoara pe parcursul unui an in fabrica GSK din Brasov sau in sediul GSK Consumer Healthcare din Bucuresti si iti ofera oportunitatea sa intelegi cum functioneaza o companie farmaceutica multinationala.

Anul de traineeship va cuprinde o perioada de o luna de pregatire în toate departamentele fabricii noastre din Brasov sau in Bucuresti , urmata de unsprezece luni de activitate în care vei  acumula experienta în aria pentru care ai fost selectat(a).

Dupa aceasta perioada, in functie de performanta si rezultatele tale, dar si de nevoile de business,  poti fi angajat pe o pozitie in una din urmatoarele arii:

  •    pentru Fabrica: Productie, Calitate, Tehnic si investitii, Excelenta Operationala;
  •    pentru Consumer Helathcare: Comercial,  Finante, Logistica.

Daca esti motivat sa iti dezvolti o cariera in in unul din domeniile de mai sus si ai absolvit recent una din urmatoarele specializari : Farmacie, Chimie, Inginerie (Tehnologia Constructiilor de Masini, Electronica), Stiinte Economice, Medicina, Stomatologie sau urmezi cursurile unui program de masterat / alte studii postuniversitare atunci te invitam sa aplici la programul de traineeshipPorneste la drum cu GSK.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s