28-29 octombrie – targul de joburi – Angajatori de TOP

Cea de-a 11 editie a targului de joburi Angajatori de TOP va avea loc in aceasta toamna pe 28-29 octombrie, la Sala Palatului. In cele doua zile de targ, peste 15.000 de tineri profesionisti, studenti, masteranzi si proaspat absolventi interesati sa-si dezvolte o cariera in domeniile IT&C, financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing si vanzari vor avea ocazia de a intra in dialog cu cei mai activi angajatori din Romania.

Printre companiile care au confirmat prezenta in cadrul evenimentului putem aminti: Accenture, BitDefender, Kraft Foods Romania, Dell Services, Vodafone, L’Oreal, Nestlé, Lidl Romania,  BCR, Microsoft, BRD Groupe Société Generale, Ericsson, Nobel, Adobe, Optaros, TechTeam Global,  JTI, Thales Systems Romania, Coca-Cola HBC, Oracle, HP, Pepsico, Infineon Technologies Romania, Genpact, WNS Romania, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, Raiffeisen Bank, Michelin, British American Tobacco, etc.

Tinerii cu profil tehnic vor putea participa in perioada evenimentului la conferintele dedicate domeniului IT&C si Inginerie. Finalitatea acestor conferinte este de a contura o imagine de ansamblu despre oportunitatile de cariera dedicate specializarii lor.

“In cadrul targului de joburi, Angajatori de TOP, candidatii ce demonstreaza o motivatie puternica pentru dezvoltarea lor profesionala si personala au oportunitatea de a intalni un numar impresionant de companii, lideri de piata in domeniul lor de activitate, cu programe de pregatire pentru tinerii profesionisti, dar si pentru angajati” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Incepand cu 1 octombrie lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment vor fi disponibile pe portalul www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s