Internship la Vodafone

Esti student in ultimul an sau la master? Esti plin de entuziasm si pasionat de tehnologie sau marketing online? Poti fi unul dintre cei selectati pentru un internship platit de 12 luni, in cadrul Vodafone Romania. Si pentru a te incuraja, nu iti cerem sa ai experienta practica – pe aceasta o vei dobandi zi de zi, alaturi de noi. Trebuie doar sa iti doresti.

La Vodafone, vei gasi echipa, informatiile si resursele care te vor stimula sa-ti pui in valoare cunostintele si talentul. Astfel, zi de zi iti vei depasi limitele si te vei transforma intr-un supererou capabil sa isi foloseasca puterile in slujba clientilor nostri.
Ce inseamna Vodafone Internship?

Programul Vodafone Internship este o initiatiativa menita sa-ti ofere tie oportunitatea de a intelege domeniul telecomunicatiilor, de a acumula diverse cunostinte pe care ulterior sa le poti pune in practica, de a fi parte dintr-o echipa de specialisti si de a face mai usor tranzitia de la facultate la o viitoare cariera.

Ne dorim sa investim in dezvoltarea tinerilor studenti si absolventi, axandu-ne pe cresterea performantei si dezvoltarea unor noi aptitudini si comportamente. Mai mult, cautam sa oferim oportunitati si vizibilitate acelor candidati ce isi doresc o cariera in Vodafone.

De ce sa alegi Vodafone Internship?

Pentru ca ai ocazia sa devii un supererou, sa iti depasesti limitele si sa te transformi intr-un supererou capabil sa isi foloseasca puterile in slujba clientilor nostri.

In cadrul programului Vodafone Internship vei avea parte de o ghidare continua, pentru a ne asigura ca inveti in fiecare zi ceva nou, ca te integrezi in echipa si te indrepti in directia de dezvoltare dorita. Astfel, vei avea alocat un tutore care se va ocupa de tine pe toata perioada programului. In plus, vei petrece o mare parte din timp si pentru dezvoltare personala si training.

Iata care sunt beneficiile tale in acest program:

Iti vei dezvolta noi aptitudini, vei acumula cunostinte si vei intelege mult mai bine aria functionala in care vei lucra, intrucat vei avea acces la informatii din arii diverse din business
Vei avea o imagine completa asupra mediului de lucru din Vodafone si vei lua decizii inteligente si documentate in legatura cu cariera ta
Vei avea parte de provocari si expunere in business timp de 1 an – cat dureaza internship-ul
Vei invata ‘on the job’ ceea ce trebuie sa stii pentru postul la care aplici pentru ca nu ai nevoie de experienta la intrarea in program
La finalul programului va exista posibilitatea de a fi angajat pe perioada nedeterminata in functie de performanta ta, dar si de posturile disponibile in acel moment
Vei fi remunerat pe toata perioada internship-ului, fiind angajat Vodafone cu contract de munca timp de 1 an de zile, ca si intern.

Ce posturi sunt disponibile pentru internship?

Alege postul care se potriveste cel mai bine cu aria ta de interes, afla toate detaliile despre programul Vodafone Internship si apoi aplica online. Toate posturile sunt cu norma intreaga.

Avem la dispozitie 7 posturi in echipa tehnica si in echipa de marketing online:

TEHNOLOGIE
Engineer, Access Transport Trainee
Engineer, Core Network Planner Trainee
Engineer, Radio Frequency Trainee
Engineer, RF Traffic and Network Performance Trainee

MARKETING
Web Developer Trainee
Content Developer Trainee
Community Coordinator Trainee

Gasesti mai jos calendarul programului:

Perioada pentru aplicatii     2 Mai – 15 Iunie 2011
Selectia candidatilor     15 Iunie – 1 August 2011
Selectia candidatilor va contine: interviu, test de aptitudini, test tehnic, test de limba engleza si studiu de caz.

Desfasurarea programului Vodafone Internship     1 Septembrie 2011 – 1 Septembrie 2012

Sursa: www.vodafone.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s