Luni este ultima zi pentru a te inscrie la Top Talents

Tinerii cu rezultate academice remarcabile, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti sau persoane cu experienta internationala se pot inscrie pana pe 18 aprilie pe www.toptalents.ro la cea de-a patra edite a proiectul Top Talents. Proiectul ofera acces tinerilor cu potential la oportunitati de cariera deosebite si  experienta de invatare alaturi de partenerii proiectului.

Companiile partcipante la Top Talents din 12-13 mai 2011 sunt printre liderii industriilor pe care le reprezinta: BRD Groupe Societe Generale – Banking, Cargill – Agribusiness, Colgate-Palmolive – Cosmetics&Detergents , Hilti – Consumer Durables, JTI – Tobacco, Kraft Foods – Food Industry,  L’Oreal – Beauty, Vodafone – Telecom.

Top Talents ofera oportunitatea studentilor si proasptat absolventilor care se vor inscrie pana pe 18 aprilie sa isi evalueze competentele cerute de cei mai mari angajatori. In urma evaluarii CV-urilor si a formularelor online, candidatii vor fi invitati sa completeze testul psihometric Cut-e. Ulterior, vor primi un raport personalizat care va prezenta punctele forte si directiile de dezvoltare care ii va ajuta in cresterea sanselor de obtinere a jobului pe care si-l doresc.

In urma evaluarilor, 300 de aplicanti vor fi invitati la Top Talents Days care va avea loc in perioada 12-13 mai, la Hotel Caro. “Pentru evenimentul Top Talents din aceast an, am pregatit doua zile de interactiune cu top managementul companiilor partenere. 8 top manageri de success vor fi prezenti pe 12-13 mai la Hotel Caro: Babak Fouladi, Chief Technical Officer Vodafone; Neil Coupland, General Manager and VP JTI Romania/Moldova; Guy Reynolds, General Manager Colgate-Palmolive Romania; Bogdan Radu Mamina, Marketing Manager Subregion Turkey (MCC), Hilti; Dorin Grigorescu, Director Resurse Umane, Kraft Foods Romania; Richard Matalon, General Manager L`Oreal Romania; Stelian Folica, Inputs Business Development Manager, Cargill;  Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane,  BRD – Groupe Société Générale, precum si un invitat international, Jan Ketil Arnulf, Associate Professor in cadrul BI Norwegian School of Management” a declarat Alexandra Manolache, Project Manager, Top Talents Romania.

Printre programele si oportunitatile prezentate in cele doua zile ale proiectului Top Talents Romania 2011 putem aminti:

  • Auditor Junior in cadrul BRD Groupe Société Générale
  • Programul de internship Cargillin departamentele Comercial, Operational si Logistica;
  • Programul de internship Colgate – Palmolive Romania in departamentele Marketing, Vanzari, Finance, Customer Service & Logistics;
  • Oportunitati de cariera in cadrul departamentelor Sales&Marketing la Hilti;
  • Programul de internship JTI in departamentele Marketing, Financiar-Contabilitate, Productie, Calitate, Inginerie, Achizitii si Resurse Umane;
  • Cross Functional Trainee Program in cadrul Kraft Foods Romania;
  • Programe de stagiari in una din cele 4 divizii L’Oreal Romania: mass market, cosmetica activa, produse profesionale si produse lux;
  • Oportunitati pentru tinerii interesati de o cariera in tehnologie la Vodafone.

Mai multe informatii despre evenimentul Top Talents Romania 2011 pot fi gasite pe www.toptalents.ro.

Top Talents Romania este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions  sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor.  Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, publicatiile anuale Ghidul Angajatorilor, portalul de cariera www.hipo.ro, precum si studiul Cei mai doriti angajatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s