Targul de joburi, Angajatori de TOP continua online pana pe 9 mai pe www.hipo.ro

Candidatii pot aplica pana pe 9 mai pe http://www.hipo.ro pentru cele peste 2250 de joburile oferite de  companiile participante la editia din 8-9 aprilie a targului de joburi Angajatori de TOP. Cei interesati pot gasi pe portalul http://www.hipo.ro informatii despre companiile participante, oferta de joburi si profilul cautat de companiile partenere Angajatori de TOP.
Tineri profesionisti cu experienta de pana la 5 ani, proaspat absolventi, studenti in ani terminali si masteranzi din toata tara care nu au putut ajunge la targul de joburi Angajatori de TOP  sunt asteptati sa aplice online. Principalul avantaj consta in faptul ca pe www.hipo.ro candidati din alte orase sau chiar cei care se afla in afara tarii pot aplica pentru joburile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP. Printre companiile care ofera joburi tinerilor din alte orase ale tarii putem mentiona: CocaCola HBC Romania (Ploiesti, Timisoara), Deloitte Romania (Timisoara, Cluj Napoca), Ernst & Young  (Timisoara, Cluj Napoca), P&G  (Timisoara), KPMG (Cluj Napoca, Timisoara), AKKA ROMSERV (Pitesti), Dacia Groupe Renault (Pitesti), DELL Services (Brasov) si OSF Global Services (Brasov, Suceava).
Topul oraselor din tara in functie de numarul de joburi oferite de companii pana pe 9 mai este alcatuit din:
1.    Cluj-Napoca
2.    Iasi
3.    Brasov
4.    Ploiesti
5.    Pitesti
6.    Timisoara
In ceea ce priveste oportunitatile de angajare, oferta companiilor acopera domeniile IT&C, outsourcing, consultanta, FMCG, inginerie, financiar-bancar si media.

“CV-urile primite la stand in cele doua zile ale evenimentului vor fi evaluate, iar ulterior candidatii selectati vor fi chemati la interviu. Noi ii incurajam sa-si depuna CV-ul online pentru pozitiile deschise de Gameloft” a declarat Alina Tudorica, Inspector HR, Gameloft.

Intre 15 000 si 16 000 de tineri profesionisti au participat la cea de-a zecea editie a celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP. “Editia aniversara Angajatori de TOP a fost o editie de succes. Suntem incantati de rezultatele obtinute in ideea in care numarul participantilor a fost in crestere fata de editiile anterioare, dar si o mai mare varietate din punct de vedere al profilului candidatiilor” a declarat Nicoleta Mitea, Staff Manager, Rompetrol.

“In cele doua zile ale targului Angajatori de TOP am inregistrat este 1400 de aplicarii, fie in format fizic, fie online” a spus Mihaela Sferdian, Specialist Resurse Umane, UPC Romania.

“Vom programa 50 de interviuri posteveniment pentru pozitiile curente, urmanand ca restul candidatiilor sa fie evaluati pentru oportunitatiile viitoare. La editia din primavara trecuta am angajat 25 de persoane dintre cele care au aplicat in cadrul targului Angajatori de TOP” a spus Gabriela Sarapatin, Responsabil Recrutare, Webhelp Romania.

Oportunitatile de cariera, studiile de caz, programele de internship si cele de management trainee au fost apreciate de vizitatorii targului de cariera Angajatori de TOP. Un alt punct de interes pentru candidatii prezenti a fost standul CV Clinic unde tinerii au primit feedback referitor la cum sa isi construiasca CV-ul astfel incat sa isi creasca sansele invitarii la interviuri pentru posturile la care aplica.

Andreea Voroneanu – Intuitive Life Coach a initiat la aceasta editie a Angajatori de Top programul “ Un strop de coaching”. In cadrul acestuia, 24 de persoane au beneficiat de intalniri de coaching de cate 10 minute, unde au gasit solutii la intrebarile lor legate de cariera. Laitmotivul acestor sedinte a fost: care este jobul care mi se potriveste cel mai bine, iar participantii au plecat acasa cu instrumente pentru a afla acest lucru.

“Urmatoarea editie a targului de joburi Angajatori de TOP va avea loc in luna octombrie, la care ne asteptam ca vor participa 100 dintre cele mai importante companii din Romania. Mai multe informatii despre targul de cariera Angajatori de TOP din toamna vor fi disponibile pe http://www.hipo.ro” a declarat Dragos Gheban, Business Development Manager, Catalyst Solutions.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s