Workshopuri la targul de joburi Angajatori de TOP (8-9 aprilie 2011)

Workshopurile la care te poti inscrie in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP, pe 8 si 9 aprilie 2011.

Domeniul IT&C:

Workshop Industria de IT in 2011: afla ce rezerva anul 2011 pentru industria IT&C din Romania
Workshop Intel Afla mai multe despre oportunitatile pe care ti le poate oferi Intel in Romania
Workshop Freescale Compania are in plan pentru 2011 deschiderea de 40 noi pozitii la recrutare, care vizeaza ingineri software cu diverse nivele de expertiza, de la proaspat absolventi, pana la seniori pentru pozitii de architect de solutii. Afla mai multe la workshopul companiei
Workshop IBM Our workshop will be focused on 100 years IBM celebration and also sharing with you what means to have a technical career with IBM – responsibilities and expectations for a Consultant, Architect, Developer or Project Manager.

Industria FMCG:

Compania JTI –  Japan Tobacco International – te invita la seminarul cu tema: “People Development. Something we believe in”, care va avea loc sambata 9 aprilie in cadrul Angajatori de TOP, la ora 12:00, sala B de la etajul 1 al Salii Palatului.

Mihai Dinu, Area Manager, va prezenta sistemele si procesele dezvoltate de JTI pentru a sustine dezvoltarea oamenilor dar si parcursul sau in cadrul JTI in ultimii 7 ani.

Dora si Corina, doi fosti interni si actuale colege, vor oferi detalii despre programul de internship din cadrul JTI si vor impartasi din experienta lor in cadrul programului.

In speranta ca vei considera acest seminar o experienta interesanta, si fiind pregatiti sa raspundem la intrebarile tale, echipa JTI te asteapta sambata la ora 12:00 la Sala Palatului, Sala B.

Coca-Cola HBC te asteapta la Workshopul:  „Turn 125 years of brand history into your career story!”
cu Maria Dinu, Supply Chain HR Business Partner si Stefan Iordache, Haulage Manager, Logistica

Daca esti talentat, entuziast si in cautarea unei experiente de neuitat, te invitam vineri, la ora 11:00 la o discutie despre ce inseamna sa lucrezi pentru un brand cu 125 de ani de istorie.

Poti contribui la prima fila din povestea carierei tale prin intermediul unuia dintre cele 18 internshipuri din ariile Comercial, Supply Chain sau HR special create pentru absolventi si studenti in ani terminali. Maria Dinu, Supply Chain HR Business Partner iti va explica ce inseamna sa petreci 3 luni la bordul Coca-Cola HBC Romania, ce inseamna o cariera in Supply Chain, si iti va oferi idei despre cum poti maximiza experienta unui internship.

Stefan Iordache, Haulage Manager Logistics, va impartasi cu noi povestea carierei sale, de la pozitia de Trainee pana astazi – ce capitole a strabatut, ce aptitudini sunt necesare si de ce aria Supply Chain merita investigata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s