Cel mai mare targ de joburi: 8 – 9 aprilie 2011

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de joburi la nivel national aduce mai aproape de candidatii profesionisti perspectiva de a aplica la peste 2250 de joburi, de a participa la studii de caz, seminare de cariera, workshopuri si prezentari ale celor peste 90 de companii participante.  Evenimentul are un succes atat de mare pentru se adreseaza tinerilor care vor sa evolueze in cariera. Intre 30-40 de programe de internship si management trainee sunt lansate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, 21 de prezentari de companie si 3 workshopuri sunt disponibile celor 15 000 de vizitatori care sunt asteptati in cele 2 zile ale evenimentului.
Targul va fi deschis vineri, 8 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 9 aprilie intre 10.00-17.00

Domeniile cel mai bine reprezentate la editia din aceasta primavara a targului de joburi  Angajatori de TOP sunt Consultanta, Audit, IT&C, Outsourcing, FMCG, financiar-bancar, Inginerie si Media. In ceea ce priveste companiile participante, putem mentiona: Ernst&Young, Deloitte, Pricewater¬houseCoopers, KPMG, Accenture, Bearing Point, Microsoft, IBM Romania, Oracle, Intel, Infineon, Route 66, Incrys, TeamNet Collaborate, HP, Microchip, Freescale, Ericsson, Genpact, WNS Romania, Wipro, Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, British American Tobacco, Philip Morris, Unilever, BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank, Dacia Groupe Renault, Akka Romserv, Michelin Romania, TIAB – o Societate a VINCI Energies, Rompetrol, Google, Adevarul Holding, Intact.

Peste 2 250 de oportunitati de cariera sunt adresate candidatiilor cu experienta, studentilor, proaspat absolventilor si masteranzilor, iar printre joburile disponibile exista atat pozitii entry level, mid-level cat si senior. Oferta companiilor acopera toate domeniile de activitate, iar cateva dintre pozitiile deschise sunt: Junior Software, IT Support Technician, Software Engineer (IT&C), Accounts Payable/Receivable  Business Analyst, Customer Service representative (BPO), Senior Advisor,  Auditor Junior (Consultanta si Audit), Business Analyst, Relationship Manager, Agent servicii client (Financiar-Bancar).

Un concept inovator la aceasta editie a Angajatori de TOP este Career Race, o competie ce ii provoaca pe tinerii profesionisti sa afle mai multe despre firmele care ii intereseaza si le ofera oportunitatea de a castiga traininguri puse la dispozitie de companiile partenere, de a participa la evenimente de tip „open days” sau „job shadowing”

Case Study Challenge reprezinta un proiect nou care ofera tinerilor posibilitatea de a participa timp de o zi la unul dintre cele 2 astfel de proiecte sustinute de partenerii nostri. Tinerii selectati vor avea sansa de a intra in  competitie alaturi de alti tineri talentati, de a demonstra ca sunt interesati de dezvoltarea lor profesionala, de a-si dovedi  abilitatile de analiza, de lucru in echipa si prezentare.

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP, le recomandam tinerilor sa se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro, sa verifice programul celor 21 de prezentari de companie si 3 workshopuri si sa participe la cele de interes pentru a afla mai multe informatii despre oportunitatile de cariera din compania respectiva. Dacia, Renault, Deloitte, BCR, Coca-Cola HBC, ING Bank, PwC, KPMG, BRD, Philip Morris, Oracle, IBM, Accenture, Intel, HP, Google, Ernst&Young, JTI, WNS, Bearing Point, Freescale sunt organizatiile care vor sustine cele 21 de prezentari de companie.
Unul dintre workshopuri de cariera este Internships – first step to a career. Finalitatea acestui workshop este de a contura o imagine de ansamblu despre oportunitatile pe care le deschide un internship in cadrul companiei, de a descoperi care sunt obiectivele concrete ale unui astfel de program si in ce consta procesul de selectie.

Un moment cu traditie in programul targului de joburi Angajatori de TOP este CV Clinic. La standul CV Clinic, candidatii prezenti la  eveniment vor primi feedback personalizat referitor la modalitatile de imbunatatire a CV-ului.
Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 8 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 9 aprilie intre 10.00-17.00

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s