Angajatori de Top 2011

In perioada 8-9 aprilie 2011, la Sala Palatului, va avea loc cea de-a zecea editie a targului de joburi Angajatori de TOP. La eveniment vor participa peste 90 de companii, iar in cele doua zile de targ, tinerii profestionisti, studentii, masteranzii si proaspat absolventii vor avea posibilitatea sa aplice pentru unul dintre cele 2250 de joburi. In functie de industriile reprezentate la targul de cariera Angajatori de Top 34% dintre companiile participante sunt din industria IT&C, 15% din FMCG, 14% din BPO, 13% din Inginerie, 8% din Consultanta si Audit, alte industrii reprezentate sunt financiar-bancar, retail, media si publicitate.

Din punct de vedere al domeniilor cel mai bine reprezentate la editia din acesta primavara Angajatori de TOP, IT&C se mentine pe primul loc, urmat de customer service, finante-banci/contabilitate, vanzari, inginerie si resurse umane. In cadrul targului de cariera vor fi disponibile 30-40 de programe de internship si trainee, in medie cu cate 7 pozitii deschise pentru fiecare dintre ele.

Companiile participante la eveniment sunt leaderi in domeniul lor de activitate, iar printre cele care vor participa la editia de pe 8-9 aprilie putem mentiona:

Consultanta: Ernst&Young, Deloitte, Pricewater­houseCoopers, KPMG, Accenture, Bearing Point;

IT&C: Microsoft, IBM Romania, Oracle, Intel, Infineon, Route 66, Incrys, TeamNet Collaborate, HP, Microchip, Freescale, Ericsson;

Outsourcing: Genpact, WNS Romania, Wipro;

FMCG: Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, British American Tobacco, Philip Morris, Unilever;

Financiar-bancar: BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank;

Inginerie: Dacia Groupe Renault, Akka Romserv, Michelin Romania, TIAB – o Societate a VINCI Energies, Rompetrol.

Media: Google, Adevarul Holding, Intact

Cele peste 2250 de oportunitati de cariera sunt adresate candidatiilor cu experienta, studentilor, proaspat absolventilor si masteranzilor, iar printre joburile disponibile sunt atat pozitii entry level, mid-level cat si senior. Una dintre companiile cu planuri de recrutare pentru aceasta primavara este Deloitte care urmareste sa angajeze „intre 50-60 pozitii entry-level si 20-30 pozitii pentru auditori sau consultanti cu experienta. Specializarile pentru care compania Deloitte angajeaza pe pozitii entry level pana la sfarsitul anului 2011 sunt Audit, Consultanta fiscala, Servicii Legale,  insa in functie de evolutia proiectelor pot aparea oportunitati si in alte arii” a declarat Silviu Badescu, Deloitte.

De asemenea, companiile din industriilor IT&C care participa la Angajatori de TOP in acesta primavara au anuntat planuri ambitioase de recrutare. “Odata cu preluarea ITC Networks de catre Luxoft, una din companiile de varf din domeniul outsourcing-ului in IT, proiectele noastre s-au diversificat de la proiecte exclusiv in domeniul telecomunicatiilor, la proiecte de dezvoltare software pentru servicii financiare, automotive, industria aeronautica. In 2011 intentionam sa angajam peste 200 de specialisti cu competente in C/C++, Java, .Net, Oracle, networking, in procent de 25% juniori, 45% mid-level si 30% seniori” a declarat Monica Vierita, HR&Operations Manager,  Luxoft Romania.

Profilul candidatului cautat de companiile care participa la Angajatori de TOP este reprezentat de tinerii profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de domeniile: consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie si media, care cunosc cel putin o limba straina de circulatie europeana. “Cautam persoane cu profil tehnic, pentru a lucra pe proiecte de dezvoltare software (in special cu cunostinte de Java, C++ sau Oracle), de testare, sau de suport tehnic  hardware si software. Limba engleza este obligatorie pentru toate posturile pe care le propunem, iar pentru unele dintre ele se cere si o a doua limba straina (germana, franceza, italiana, spaniola)” a declarat Gheorghe Pasc, General Manager InCrys.

“Recrutam atat profesionisti din domeniul financiar-bancar pasionati de piete de capital cat si specialisti in domeniul tehnic orientati catre dezvoltare si suport software.  In urmatoarele luni ne dorin sa crestem numarul angajatilor cu aproximativ 30%, insa procentul  se poate schimba in functie de strategiile stabilite la nivel global. Momentan, sunt in jur de 60 de pozitii insa numarul poate creste”, a declarat Misys Romania.

Tinerii profesionisti care isi doresc o cariera in cadrul companiei Delaco trebuie sa fie „pasionati de meseria aleasa, cu o buna orientare catre clienti, bune abilitati de comunicare, dorinta de dezvoltare personala si profesionala, spirit de echipa si initiativa” a declarat Rodica Stirbu, HR Manager, Delaco.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 8 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 9 aprilie intre 10.00-17.00

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s