Targul de joburi Angajatori de TOP – 22-23 octombrie 2010

Angajatori de TOP” cel mai mare eveniment de recrutare la nivel national va avea loc la Sala Palatului, in zilele de 22-23 octombrie 2010. La editia din aceasta toamna a targului Angajatori de TOP sunt asteptati peste 12 000 de vizitatori ce vor avea sansa de a aplica la oportunitatile de cariera, de a participa la workshopuri, studii de caz si prezentari ale celor 75 de companii asteptate la eveniment.

“Am putut remarca o crestere a numarului de companii si a numarului de joburi din industriile IT&C cu oportunitati in: consultanta, programare, suport IT, project management, presales, dezvoltare web, testare; business process outsoursing cu pozitii in: contabilitate, realtii clienti, cercetari de marketing, managementul comenzilor, achizitii si colectari creante; auto cu pozitii deschise pentru specialisti in: proiectare, energetica, controlul calitatii, dezvoltare software, urmate de domeniul financiar cu oportunitati in: audit, finante, analiza de credit, departamentul juridic si administrare credite.” Larisa Serban, Project Manager – Angajatori de TOP

Printre companiile care participa la Angajatori de TOP in aceasta toamna se numara: IT&C: Microsoft, IBM Romania, Adobe Romania, Oracle, Thales Rail Signalling Solutions, Infineon, Dell Services, Gameloft, Route 66, Star Storage, Lyngsoe Systems, 1&1 Internet Development, TeamNet Collaborate;
Domeniul financiar-bancar: BRD Groupe Societe Generale, BCR, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, Baker Tilly Klitou, TMF;
Outsourcing: HP, Accenture, Genpact, WNS Romania, Wipro;
FMCG: Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, British American Tobacco, Danone;
Inginerie: Dacia groupe Renault, Akka Romserv, UTI, Honeywell, Michelin Romania;
Companiile care doresc sa participe la aceasta editie se pot inscrie pana la data 15 octombrie 2010.

La targ sunt asteptati peste 12 000 de tineri profesionisti interesati de domeniile: IT&C, finante, consultanta, inginerie, vanzari, cu rezultate academice si extracurriculare remarcabile, vorbitori fluenti a cel putin una din urmatoarele limbi straine: engleza, germana, italiana, spaniola, maghiara, olandeza, bulgara, slovaca, ceha, olandeza, portugheza.

La aceasta editie ne asteptam ca numarul joburilor care se adreseaza specialistilor sa fie mai mare decat cele adresate studentilor si absolventilor. Traditional, toamna se recruteaza mult mai activ decat in restul anului. Practic, acesta este perioada de varf a recrutarilor intr-un an. Daca primavara focusul companiilor este preponderent pe studenti, toamna acestea se concentreaza mai mult pe atragerea specialistilor. Oportunitatile de cariera prezente in cadrul targului Angajatori de TOP se vor adresa inclusiv candidatilor care au peste 7 ani de experienta sau coordoneaza deja o echipa.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul „Top Talents Romania”, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor”, portalul de cariera www.hipo.ro, precum si studiul „Cei mai doriti angajatori”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s