Targul de joburi hipo.ro pentru studenti

Internshipuri, programe de trainee internationale si job-uri full-time sunt disponibile pentru studenti si proaspat absolventi in cadrul Targului online de joburi pentru studenti si absolventi, editia 2010. Targul e gazduit de www.HiPo.ro pana pe 15 August, iar accesul este disponibil gratuit oricarui tanar profesionist.

In cadrul evenimentului virtual, companii de top din Romania isi promoveaza programele speciale pentru tineri fara experienta de lucru: Fabrica GlaxoSmithKline – Europharm lanseaza programul Traineeship „Porneste la drum cu GSK!”, ING Bank ofera absolventilor din promotia 2010 cu profil economic sansa de a intra in programul de Management Trainee, iar Rominserv (parte a grupului Rompetrol) cauta 34 de tineri talentati din universitatile tehnice, pentru internship pe perioada verii.

Industriile care ofera cele mai multe oportunitati vara aceasta sunt FMCG, BPO, IT&C si Banci/Servicii financiare, iar printre companiile care continua sa angajeze pe durata verii se numara GHF Derivatives, HP, Wipro, P&G, Pentalog, Oracle si Clarity Systems. Criteriile comune acestor oferte sunt studiile economice sau tehnice finalizate si minim o limba straina vorbita la nivel avansat.

Targul online de joburi pentru studenti si absolventi organizat de http://www.HiPo.ro isi propune sa ofere un sprijin real absolventilor de facultate din promotia 2010: locuri de munca adecvate pregatirii lor, acces la programe de internship locale si internationale, precum si indrumarea necesara pentru parcurgerea cu succes a procesului de angajare”, a declarat George Samoila, project manager http://www.HiPo.ro.

Tinerii pot aplica pe http://www.HiPo.ro la anunturile postate de companii sau pot trimite angajatorului dorit un CV pentru oportunitatile viitoare.

Persoanele care intra pe www.HiPo.ro pana pe 15 August pot accesa o serie de unelte de sprijin in cautarea unui loc de munca, precum:
– „Ghidul de angajare” care prezinta pas cu pas cum trebuie abordat procesul de recrutare;
– Pe 1 iulie 2010 http://www.HiPo.ro gazduieste seminarul online interactiv “Strategii Avansate de Angajare pentru Absolventi”, sustinut de Career Coach-ul Eduard Ezeanu. In cadrul webinar-ului candidatii vor afla cum sa-si creeze propriile strategii de angajare pentru un impact maxim
– Consultantii HR ai http://www.HiPo.ro ofera 12 sedinte gratuite de consiliere in cariera. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti din randul vizitatorilor care isi inscriu CV-ul pe site pana pe 15 August.

Informatii complete se gasesc in sectiunea dedicata targului virtual de pe http://www.HiPo.ro.

–-
Targul online de joburi pentru studenti si absolventi HiPo.ro este singurul proiect anual ce ofera juniorilor o solutie completa de orientare profesionala: locuri de munca pentru nivelul lor de pregatire si consiliere in cariera.
Companiile care sustin evenimentul sunt: GHF Derivatives, HP, Rompetrol, Wipro.

In Catalyst, dezvoltam solutii pentru identificarea si selectia tinerilor cu potentialul si experienta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Cele mai importante proiecte nationale: Angajatori de TOP [cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti din Romania], Studiul Ce isi doresc tinerii profesionisti, Top Talents Romania [proiect care identifica si premiaza la nivel national tineri cu rezultate remarcabile], http://www.HiPo.ro [portal de cariera dedicat tinerilor profesionisti pe care pot fi gasite oportunitatile curente din cele mai importante companii din Romania].

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s