Programul de trainee: Porneste la drum cu GSK!

Programul de traineeship „Porneste la drum cu GSK! de la scoala la business prin fabrica noastra”, primul program national de recrutare si dezvoltare derulat de fabrica GSK in România, a ajuns la cea de-a patra editie

Ce include acest proiect?

Programul se adresează studentilor proaspat absolventi si licentiati si are doua componente, un workshop si un an de traineeship, ambele organizate la Brasov.

Conditiile de aplicare

Pentru inscrierea in acest program, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
• să fii proaspat absolvent de facultate, cu profilul Farmacie, Chimie, Biochimie, Protecţia Mediului, Stiinte Economice, Construcţii, Mecanica, Automatica, Stiinta Calculatoarelor, Sociologie, Psihologie;
• sa ai examenul de licenta promovat in 2010;
• sa cunosti foarte bine limba engleza.

Implicarea in diverse proiecte pe perioada anilor de studiu sau premii speciale in domeniul academic reprezinta un avantaj.

Cum se desfasoara proiectul?

In perioada 12 iulie – 30 septembrie, trimite-ne formularul de inscriere completat integral, in format electronic sau tiparit, la adresele de pe verso.

Din totalul aplicaţiilor valide primite, vom selecta un numar maxim de 30 de tineri care vor fi invitati la un workshop organizat la Braşov in luna octombrie, care va cuprinde prezentari si aplicatii practice pe teme de leadership, eficientizarea proceselor si prezentarea indeaproape a tehnologiilor specifice unei fabrici de medicamente.

In urma zilelor de workshop, celor mai buni participanti le oferim şansa de a lucra timp de un an in compania noastra din Braşov, pe pozitia de trainee.

Anul de traineeship va cuprinde o perioada de o luna de pregatire si familiarizare cu toate departamentele fabricii noastre din Brasov. Dupa aceasta perioada, in urma unei evaluari vei petrece urmatoarele 11 luni de program acumuland experienta intr-o anumita arie pentru care ai fost selectat(a).

Mai multe detalii despre programul de trainee pe www.hipo.ro

Vezi aici si alte programe de internship si trainee

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s