Internship – Ursus Breweries

Pentru ca stim ca depui pasiune si energie pentru a-ti dezvolta cariera, acum ai oportunitatea de a aplica in cadrul programului de Internship 2010 din cadrul Ursus Breweries!

Internship – Ursus Breweries se adreseaza studentilor sau proaspat absolventilor caracterizati de dorinta permanenta de a se dezvolta, de a intelege mai mult si de a deveni mai buni. Experienta anterioara nu este necesara, cautam atitudine si potential, proactivitate, motivatie si dorinta de a invata. Vrem in echipa noastra o persoana implicata si responsabila, dornica de a colabora si a lucra in echipa.
Programul Internship – Ursus Breweries a fost lansat anul trecut , implicand 11 interni si s-a bucurat de un real succes.

Incepe povestea carierei tale si indrazneste sa faci parte din echipa noastra de lideri, timp de 3 luni, in cadrul unuia din departamentele Marketing, Financiar, Resurse Umane sau Comunicare.
O sa lucrezi alaturi de colegi tineri si dinamici si o sa fii implicat in proiecte interesante fiind expus unui mediu profesionist care sa te ajute sa te dezvolti si sa faci primii pasi in cariera. O sa ai un contract de munca pe perioada determinata si vei fi platit pentru munca efectuata.

Afla mai multe despre programul de Internship Ursus pe www.hipo.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s