Targ de joburi 2010: care sunt cei mai mari angajatori?

Angajatori de TOP – cel mai mare targ de joburi din Romania – va avea loc pe 23-24 aprilie 2010 la Sala Palatului in Bucuresti.

Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta oferind aproximativ 1600 de posturi incepand de la programe de internship, programe de mnagement trainee, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita 5-7 ani de experinta.

Numarul de oportunitati de cariera de la aceasta editie a crescut cu 30% fata de editia din toamna trecuta a evenimentului. Cresterea se datoreaza atat unui numar mai mare de companii participante dar si datorita optimismului cu privire la planurile de recrutare pentru anul 2010:

Adobe Romania

Adobe Romania

„Continuam sa angajam in 2010, in special in zona de dezvoltare web, si o sa avem cam 30-50 de pozitii deschise de-a lungul anului. Avem sansa sa lucram la integrarea ultimelor 2 achizitii Adobe – Omniture si Business Catalyst, si avem foarte multa munca interesanta – sper sa gasim candidati competenti, pasionati si cu potential.” Adobe Romania

Clarity Systems

Clarity Systems

“Oamenii pasionati si ambitiosi au fost cheia succesului pentru noi in 2009. Ne bucuram astazi de un Colectiv deosebit de unit si sanatos. Anul acesta vom continua sa angajam agresiv pe toate canalele de recrutare si ne vom axa pe acelasi profil – candidati dornici sa creasca alaturi de noi si pasionati de tehnologiile noi pe care le folosim. Clarity este in plina expansiune atat pe partea de Consultanta cat si pe cea de Dezvoltare. Cei pasionati cu experienta sau cunostiinte in  baze de date relationale, Sisteme ERP, CRM din domeniul  financiar, testare automata, tehnologii OLAP si .NET vor avea cu siguranta un mare cuvant de spus la noi si in 2010”
Gabriela Ecaterina Dan, Recruitment Business Partner, Clarity Systems

KPMG Romania

KPMG Romania

”KPMG Romania recrutează în prezent câteva zeci de absolvenţi şi tineri profesionişti din domeniul economic şi juridic, pentru posturi la nivel de începător şi persoane cu experienţă în toate cele trei domenii principale în care prestează servicii (Audit, Taxe şi Consultanţă) pentru birourile companiei din Bucureşti şi din tara.” Alina Gheuca – Recruitment Specialist, KPMG Romania

TeamNet

TeamNet

“In prezent TeamNet are un numar de peste 200 de angajati, specialisti de varf in domeniile lor, acumuland o experienta importanta in proiectele complexe pe care le-a coordonat. In cursul acestui an suntem in cautarea de profesionisti si oameni pasionati de ceea ce fac pentru a se alatura echipei noastre, in zona de programare, consultanta, project management si presales.” TeamNet

Coface Romania

Coface Romania

Coface Romania va deschide in Bucuresti anul acesta o platforma back-office, care are scopul de a oferi suport tarilor din Europa Centrala si de Est. Platforma back-office va prelua functiile de baza ale echipelor din filialele Coface respective, pe serviiciile de colectare si credit information.
Pentru aceasta platforma vom angaja cu precadere vorbitori de bulgara, slovaca, ceha si maghiara (in total in jur de 50 de angajati pentru  2010 si inceputul lui 2011). Pentru aceste joburi ne vom orienta catre absolventi de studii economice sau juridice, cunostinte avansate de una din limbile straine enumerate mai sus, engleza-nivel cel putin mediu. Toti candidatii vor fi testati atat pe limbi straine, dar vor fi aplicate si teste de aptitudini si personalitate  care ne vor ajuta in identificarea candidatilor potriviti pentru pozitiile deschise.

Am vrea sa mai adaugam faptul ca, in ceea ce priveste recrutarea in afara platformei back-ofice, desi volumul angajarilor in anul 2010 nu va mai fi la fel ca in anii precedenti, in functie de cresterea business-ului, vom completa echipele operationale (ofiteri colectare creante, analisti financiari, juristi, avocati), dar si cea de vanzari”. Oana Ochiana – HR Manager, Coface Romania

Compania Walter Services Romania se afla la prima participare la ‘Angajatori de TOP’ si isi propune sa atraga cei mai pregatiti candidati pentru posturile disponibile.

Walter Services Romania

Walter Services Romania

“Anul 2010 reprezinta pentru compania noastra cimentarea relatiei cu clientii existenti si deschiderea catre piata din Romania unde, datorita experientei de 30 de ani in Europa in industria de customer service, vom aduce  un plus de calitate potentialilor nostri parteneri. De aceea avem ca obiectiv sa aducem in cadrul echipei noastre candidati, studenti si absolventi,  pregatiti in domenii diverse precum financiar-bancar, medical, IT, limbi straine (germana, engleza, franceza, spaniola, italiana)’’ a declarat Nadia Trocan, Director General al Walter Services Romania.

real,- Hypermarket

real,- Hypermarket

”Vom continua procesul de recrutare, atat pentru sediul central cat si pentru nou hipermarket real,- , care se va deschide in zona Pallady. De la viitorii angajati cerem in primul rand sa fie deschisi la nou, proactivi, orientati catre clienti si piata, catre imbunatatirea rezultatelor si dezvoltarea carierei. Experienţa nu este un criteriu primordial, am dat posibilitatea în egală măsură celor care au experienţă să lucreze la noi dar am investit şi în cei care nu au avut şansa experienţei, insa au demonstrat ca au potenţial.”   real,- Hypermarket

Wipro Technologies Romania

Wipro Technologies

Wipro Technologies isi continua planurile de dezvoltare incepute anul trecut, atat in Bucuresti, cat si in Timisoara, atat in sectorul BPO, cat si in sectorul IT services. Numarul clientilor care decid sa vina in Romania este in crestere, iar diversitatea proceselor de business permite crearea de noi roluri pentru candidati cu experiente diferite. Cunoasterea a cat mai multe limbi straine va oferi expunere internationala in munca de zi de zi.” Sorina Andreea Matei – Recruitment Lead – Talent Acquisition, Wipro Technologies Romania

Hewlett-Packard Romania

HP Romania

“Vom derula pana la sfarsitul anului 2010 un proces de recrutare ce are ca obiectiv cresterea numarului de angajati cu aproximativ 30%.doreste sa isi extinda echipa prin atragerea de studenti si absolventi de studii superioare, precum si tineri cu experienta profesionala de 2-4 ani care vorbesc cat mai multe limbi straine.” Hewlett-Packard Romania

Dintre companiile participante putem mentiona:  PWC, KPMG, Microsoft, IBM, Oracle, Adobe Romania, Clarity Systems, Thales, Route 66, HP, Accenture, BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank,  Genpact, WNS, Wipro Technologies, Nestle, JTI, Kraft Foods, Coca-Cola HBC, BAT, PepsiCo, Rompetrol, Dacia Groupe Renault, Renault Technologie Roumanie, Michelin.  Lista complete a angajatorilor si agenda evenimentului sunt disponibile pe http://www.hipo.ro, portalul  proiectului.

Targul va fi deschis vineri, 23 aprilie in intervalul de timp 10,00 – 18,00 si sambata, 24 aprilie intre 10,00 – 17,00. Intrarea se face pe baza preinregistrarii pe portalul http://www.hipo.ro.

Angajatori de TOP” este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor, tinerilor profesionisti si specialistilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s