HP Romania angajeaza pentru centrul de dezvoltare software din Cluj

Hewlett Packard (HP) Romania intentioneaza sa angajeze inca 50 de salariati la centrul de dezvoltare de software deschis recent in Cluj, numarul total al acestora urmand sa ajunga la 130 de persoane, a declarat, vineri, directorul general al companiei, Radu Enache, citat de Mediafax.

„In Cluj dezvoltam software pentru centrele de date”, a spus Enache. Romania este o tara importanta pentru HP, care va continua sa investeasca pe plan local, ca parte a programului global, a declarat Francesco Serafini, managing director pentru regiune al companiei.

„Am inceput investitiile in Romania acum mai multi ani, recent am deschis un centru de dezvoltare de software. Totalul angajatilor depaseste nivelul de 2.000 de salariati, care, raportat la cei 11.000 de salariati din Europa Centrala si de Est, arata importanta acestei tari pentru noi”, a spus Serafini.

Pe plan local, HP Romania a resimtit criza economica din 2009, insa nu a facut concedieri.

„In primul trimestru al anului fiscal curent, care s-a incheiat in luna ianuarie, am depasit cu 14% tinta financiara stabilita. Piata e dificila, deocamdata, dar au aparut semne pozitive”, a spus Enache.

Pentru 2010, HP estimeaza ca afacerile din Romania vor avea un trend pozitiv.  „Chiar daca am resimtit criza economica, atat in Romania, cat si la nivel global, in acest an estimam o crestere a afacerilor din Romania, sustinuta de cea a economiei. Aici avem multe proiecte si sunt si alte oportunitati”, a subliniat Serafini.

Sursa www.money.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s