TOP Talents Romania

Top Talents (www.toptalents.ro) este evenimentul care identifica si recunoaste, impreuna cu cinci parteneri, tineri cu un potential deosebit si le ofera oportunitati de cariera pe masura acestui potential.

Inscrie-te in program http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalents pana la data de 12 aprilie si vei avea acces la:

• oportunitatile de cariera oferite de BRD Groupe Societe Generale, Colgate-Palmolive, Kraft Foods Romania, L’Oreal si Vodafone;

• testarea gratuita a abilitatilor tale si primirea unui raport care iti evidentiaza punctele tari si ce poti imbunatati;

• doua zile de conferinte si networking in care vei cunoaste speakeri internationali, top managementul companiilor partenere si alti 250 de tineri talentati cu interese similare.

Vino sa cunosti companiile partenere si oportunitatile de cariera pe care ti le-au pregatit:

BRD

In fiecare an, BRD a revenit in proiect pentru a sustine tinerii talentati in construirea unei cariere stabile.

La aceasta editie, compania sustine prezenta lui Miha Pogacnik in cadrul evenimentului si participa la Top Talents pentru a cunoaste tineri dornici de o cariera in mediul bancar.

Colgate-Palmolive

Prin parteneriatul cu Top Talents dorim sa descoperim tineri cu potential deosebit, preocupati de viitorul carierei lor profesionale, pasionati si motivati sa contribuie la succesul Companiei intr-un mediu foarte competitiv, stimulant si exigent, care sa creeze premisele rezultatelor perfomante. Le oferim acestori tineri oportunitatea de a face primii pasi intr-un mediu de afaceri profesionist prin intermediul programului de internship Colgate-Palmolive.

Kraft Foods

„Noi avem ochiul format pentru tinere talente, plus rabdarea si experienta de a-i ajuta sa se dezvolte.” Aplica la programele de trainee pe care Kraft Foods le dezvolta pe piata de mai bine de 10 ani.

L’Oreal

Top Talents este momentul privilegiat in care tinerele talente isi aleg calea, iar noi vom fi acolo pentru a le da noi orizonturi si deschide noi perspective care ii vor ajuta sa isi reveleze talentul.

Succesul companiei este datorat acestor oameni talentati.

Vodafone

Vodafone vine la Top Talents Romania pentru a cunoaste tineri talentati, interesati sa isi dezvolte cariera in domeniul tehnic sau in marketing. Inscrie-te acum pentru a avea acces pe termen lung la oportunitatile Vodafone pentru tineri talentati.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s