Peste 1.000 de euro, media salariala in IT

Media salariala in IT depaseste 1.000 de euro, iar cea din industria de petrol si gaze si din consultanta ajunge la 920 de euro. In ciuda contextului actual, salariile angajatilor din IT s-au mentinut la nivelul inregistrat anul trecut, acesta fiind unul dintre domeniile cele mai stabile in ceea ce priveste nivelul salarial.

In prezent, un angajat dintr-o pozitie entry level (pana la doi ani de experienta) castiga un salariu net lunar cuprins intre 350 si 700 de euro, un specialist cu doi-patru ani de experienta poate primi intre 900 si 1.600 de euro net pe luna, iar un senior specialist cu patru ani de experienta castiga pana la 2.300 de euro.

Mihai Moghior, managing partner al firmei de recrutare Brainspotting, spune ca, la nivel de management, pachetul salarial variaza mult, in functie de realizari. Pentru o astfel de pozitie, se ajunge la 5.000 de euro lunar si chiar se poate depasi aceasta suma. La nivel de middle management, salariul in IT poate ajunge la 3.500 de euro net, in functie complexitatea postului.

Sursa: money.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s