Ce conteaza cel mai mult in procesul de angajare?

Atunci cand ai ambitii profesionale inalte, procesul de angajare este o provocare. Pentru ca tintesti sus si vrei sa obtii din start jobul cel mai bun pe care in mod realist il poti obtine. In perioada de criza, lucrurile se complica: mai putine joburi, mai multa competitie pe ele.

Vestea buna este ca si pe perioada de criza, angajarea cu succes ca proaspat absolvent este o tinta realista, insa acum, chiar ai nevoie sa tragi de tine. Sunt cateva principii pe care este important sa le aplici in procesul de angajare, care au valoare pe timp de criza mai mult decat oricand:

1. Stabileste-ti obiective realiste de angajare.
Nici pe timp de prosperitate, nici pe timp de criza, nimeni nu te angajeaza direct ca manager pur si simplu pentru ca ai absolvit o facultate sau un masterat cu acest cuvant in titlu. Competenta reala conteaza. Identifica acele tipuri de joburi in care un absolvent ambitios si cu potential se poate angaja si din care poate creste. Tinteste-le pe acestea.

Daca iti stabilesti obiective nerealiste de angajare, risti sa lungesti in mod inutil perioada ta ca tanar neangajat, pentru ca in final sa ajungi totusi sa faci compromisul din lipsa de alternative, dupa ce ai acumulat numeroase frustrari.

Articolul complet pe www.hipo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s