Orange angajeaza 300 de oameni in cadrul unui centru de servicii IT

„Orange Romania va deschide in acest an un centru de servicii IT in care vor fi angajati 300 de oameni, in ciuda contextului economic actual”, a declarat Olaf Swantee. Acest centru va furniza servicii pentru toate companiile din grupul France Telecom, ca parte a unei initiative de eficientizare a operatiunilor.

„Am luat decizia de a ne extinde numarul de angajati din Romania, in ciuda contextului economic dificil. Pe langa cei 2.700 de oameni existenti in cadrul Orange vom mai angaja, treptat, alti 300 in cadrul unui centru de servicii IT”, a declarat Olaf Swantee, vicepresedinte executiv al France Telecom, care raspunde de operatiunile de telefonie mobila ale grupului din intreaga lume.

Romanii vor prelua gestionarea unei platforme tehnice comune pentru subsidiarele France Telecom din intreaga lume, care anterior era administrata de fiecare operator telecom in parte. „Romania a fost in competitie cu celelalte subsidiare France Telecom pentru acest centru, pentru ca este vorba de un business”, a spus Thierry Millet, CEO al Orange Romania. „In acest moment avem posturi libere pentru specialisti in retea si vom avea si joburi pentru specialisti in optimizarea proceselor”, a adaugat Millet. (ZF)

Vezi toate joburile Orange

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s