Capgemini Iasi

In 2007 au aparut primele articole in presa cu privire la deschiderea unui birou la Iasi de catre Capgemini. Numarul de joburi vehiculat atunci era in ton cu optimismul perioadei: ” Capgemini: Angajam 2.000 de specialisti IT la Iasi” ZF.

Intre timp Capgemini se pare ca va concretiza planurile de a deschide la Iasi o divizie de outsourcing, vestiile fiind de aceasta data confirmate printr-un comunicat de presa pe data de 11 iunie 2009: ” Capgemini, one of the world’s foremost providers of consulting, technology and outsourcing services, already present in Poland, today announced it is expanding its presence in Eastern Europe to meet ongoing client demand for outsourcing services. The new technology center in Iasi, Romania, will perform First Line IT Help Desk Support and Business Continuity work for Capgemini’s Outsourcing clients.”

Numarul de joburi vehculat in presa este de aceasta data mai mic: „Frank Wagenbauer, CEO Capgemini Romania, precizand ca pana in septembrie se vor face minimum 60 de angajari din cele 250 anuntate pana la sfarsitul anului.” DailyBusiness.ro

Vestea este foarte buna pentru absolventii 2009 ai centrelor universitare din Iasi care cred ca se vor confrunta cu probleme in a-si gasi un job pe masura studiilor.

Mai multe detalii despre pozitiile pentru care se recruteaza in acest moment pentru Capgemini Iasi gasiti in postul anterior.

Despre Capgemini:

Capgemini este unul dintre liderii mondiali în consultanta, tehnologie, outsourcing si servicii profesionale locale.
Avand sediul principal la Paris, Capgemini opereaza pe plan regional in America de Nord, Europa de Nord, spatiul pacifico-asiatic şi Europa Centrala si de Sud.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s