Adobe Learning Center – First Time Quality Engineer 2.0

Va recomand un program dezvoltat de Adobe care dezvaluie complexitatea muncii de Quality Engineer la Adobe.

” Anul trecut, in vara, Adobe Romania inaugura programul Adobe Learning Center cu prima versiune a trainingului First Time Quality Engineer. Acum este timpul pentru a 2-a editie, care incearca sa arate ce presupune munca unui Quality Engineer (tester) de la Adobe Romania. Trainigul se adreseaza studentilor sau proaspetilor absolventi care doresc sa-si inceapa o cariera in testare, sau pur si simplu vor sa afle mai multe detalii despre ce inseamna si ce presupune acest domeniu.

Am luat in considerare feedback-ul participantilor de la prima editie, si (speram noi) am adus cateva imbunatatiri. Va fi un seminar de 5 zile, in care angajati ai Adobe Romania vor incerca sa va arate ce presupune munca unui tester in echipele Adobe, folosind mai putine aspecte teoretice si mai multe exercitii practice. La sfarsitul programului, toti participantii vor primi diplome de participare si cei mai buni vor fi selectati pentru o posibila colaborare cu Adobe Romania ca angajati.

Pentru un loc la acest seminar, un candidat nu trebuie sa se prezinte cu nimic altceva decat cu dorinta de a invata lucruri noi si de a-si demonstra aptitudinile intr-un mediu educativ si confortabil.

Detalii mai multe despre locatie, perioada si desfasurare gasiti pe edu.myadobe.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s