Ce oportunitati de cariera gasesti la TOP Talents 2009


6 dintre cei mai doriti angajatori participa la Top Talents 2009 pentru a recruta cei mai buni absolventi din domeniile: IT, bancar, telecom, marketing, resurse umane, vanzari, customer service & logistica. Afla mai jos despre oportunitatile pe care le ofera tinerilor cu potential:

Kraft Foods Romania – Cross Functional Trainee Program
Am demarat acest program in anul 2008, avand la baza conceptul de a dezvolta viitorii lideri din interiorul organizatiei. Programul dureaza 12 luni si fiecare trainee va trece prin Human Resources, Sales, Marketing, Finance, Procurement si Customer Service & Logistics, va invata activitatea din aceste departamente, va lua parte la proiecte si va realiza sarcini specifice fiecari functiuni organizationale.
Scopul programului esta ca trainee-ul sa inteleaga tot business-ul precum si interactiunile dintre diferitele functiuni si departamente.

Programul de Internship Colgate-Palmolive Romania

Oferim 4 pozitii de interni: 2 in functia comerciala (Marketing si Sales), 1 in Finance, 1 in CS & Logistics

Grupul target este format din studenti in ani terminali sau proaspeti ablsolventi:

Durata programului: 3 luni, pe perioada vacantei de vara

Data de incepere: 1 Iulie 2009

Programul se va desfasura pe baza rolurilor de Mentor / Ucenic

Evaluarea Programului de internship va fi facuta atat de mentori cat si de catre interni.


Junior Banker – BCR Management Trainee Program
Junior Banker este un program complex de pregatire la nivelul Grupului Erste adresat tinerilor absolventi de studii superioare economice. Participantii invata si se implica in activitatile bancare atat in BCR, cat si in bancile din celelalte tari membre ale Erste Group. Programul  presupune atat training on the job, cat si rotatia posturilor, seminarii in sala de curs, studii de caz, e-learning.

BRD – Groupe Societe Generale – Programul START BRD
Te-ai implicat in activitati diverse. Ai obtinut rezultate exceptionale. Ai obiective clare privind cariera. Doresti sa faci parte dintr-un grup international puternic, cu stardarde inalte: profesionalism, spirit de echipa, inovatie.

Ai un loc in echipa noastra !

Programele START BRD dedicate tinerilor cu potential iti dau ocazia sa acumulezi rapid cunostinte si sa cunosti profesionisti de top din BRD. Dobandesti o viziune de ansamblu asupra activitatilor bancare. Urmarim permanent progresele tale.

Fie ca iti doresti o cariera in vanzari, in informatica sau in audit, vino alaturi de noi !

Adobe Romania
Ne-am dorit implicarea in acest program tocmai pentru a fi mai aproape de oamenii care promit si care au nevoie doar de oportunitatea corecta pentru a reusi si a avea succes. Evident este vorba de un contract cu castig de ambele parti, ne dorim sa gasim formula prin care atat noi cat si oamenii cu talent aflati acum in piata muncii sa avem de castigat impreuna si mai ales pe termen lung.

COSMOTE
Cosmote este un important jucator in domeniul telecom din Romania precum si un atractiv angajator pe piata fortei de munca. Planurile de crestere a business-ului continua, construim pentru oameni si prin ei progresam.
De aceea evenimentele de promovare a oportunitatilor de cariera reprezinta un excelent prilej de a ne imbogati resursele de candidati care isi doresc o cariera in telecomunicatii, au pregatirea si abilitatile necesare si de a pastra legatura cu aspiratiile si zonele de interes ale tinerilor.

Daca te intereseaza unul din programele de mai sus inscrie-te acum la Top Talents Romania. Click aici pentru a te inscrie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s