Top Talents Days

Timp de 2 zile te invitam in Bucuresti, la hotel Pullman (fostul hotel Sofitel), gazda proiectului, unde impreuna cu cei mai buni 300 de tineri talentati inscrisi in program, vei participa la o serie de conferinte si workshopuri gandite special sa-ti ofere o serie de instrumente care sa te ajute sa-ti valorifici potentialul la maxim.

Ziua 1 – 14 Mai 2009

Track 1 – Talent Development Agenda

Leadership Role Models – Leaderi de top ale celor 6 parteneri , vor dezbate impreuna cu tine arta leadershipului de succes.

Carreer Innovation – Manageri de HR ale celor mai dinamice companii te vor provoca sa iti inovezi cariera si iti vor oferi instrumentele practice prin care poti sa realizezi acest lucru.

“Cel mai important lucru pe care l-am invatat in viata mea” – sesiune sustinuta de povestea personala  a unor personalitati marcante ale societatii romanesti;

Track 2 – Seminare parteneri TOP Talents 2009

6 seminare de cariera pe care trebuie sa le ai in portofoliul educational si in care manageri din business iti vor comunica tendintele si oportunitatile profesionale din industriile pe care le reprezinta.

Track 3 – Career & Networking Zone

Un spatiu permanent de-a lungul conferintei in care poti interactiona cu companiile partenere,  dar si cu ceilalti finalisti ai programului.

Ziua 2 – 15 Mai 2009

Top Talents Romania, impreuna cu Human Invest, te provoaca sa te implicit in simularea “Seven Seas™”.

O simulare de business construita special pentru a-ti demonstra talentele in materie de gandire strategica, interactiune cu cei din jur, creativitate si leadership.

Pentru a participa la acest evenimnt trebuie sa aplici la programul Top Talents Romania adresat tinerilor cu potential si sa fii selectat.

– cui se adreseaza programul Top Talents Romania?

Click aici pentru a aplica la Top Talents

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s