Program Top Talents 2009

An de an, Top Talents Romania identifica si premiaza tineri cu rezultate exceptionale si motivatie pentru dezvoltare personala si profesionala.

Acceseaza cel mai puternic program de descoperire de tineri talentati din Romania.

Daca esti un tanar ambitios, constient de potentialul si valoarea pe care o poti aduce intr-un mediu de business profesionist, dorim sa ne cunoastem!

Daca esti pasionat de ceea ce faci si ai o dorinta puternica de a te dezvolta si pe viitor, de a te implica in proiecte provocatoare, de a inova si a aduce valoare, dorim sa ne cunoastem!

Daca crezi ca ai ceva de spus, in special in una din urmatoarele industrii: information technology, banking, telecom, financial services, cosmetics & detergents, food industry, dar nu numai, dorim sa ne cunoastem!

Program Top Talents 2009

Etapa I – Inscrierea (16 Martie – 05 Aprilie)

Este perioada destinata inscrierii de candidaturi in program. Pentru a te inscrie este nevoie sa-ti creezi un cont pe hipo.ro.

Conditiile de inscriere sunt sa ai CV-ul de pe hipo.ro completat minim 50% si sa completezi sectiunea suplimentara Top Talents.

Important! Iti recomandam sa completezi toate sectiunile formularului de aplicare cu foarte mare atentie. Primul pas de selectie se va face doar pe baza acestui formular.

Etapa II – Evaluarea formularului de aplicare (06 Aprilie – 12 Aprilie)

Toate formularele de aplicare vor fi citite de catre o echipa de consultanti in resurse umane care vor evalua compatibilitatea profilului tau cu cel cautat de catre proiect.

Vor fi selectate primele 1000 de aplicari considerate a fi cele mai relevante din perspective profilului vizat de catre proiect.
Toti aplicantii vor primi un email de informare cu pozitia ta (rank-ul) in cadrul tuturor aplicantilor la program; astfel, iti vei putea face o imagine de cat de bine esti pregatit comparativ cu alti candidati foarte valorosi de pe piata care au aplicat de asemenea in program.

Etapa III – Evaluare psihometrica online (13 – 26 Aprilie)

Toti cei 1000 de candidati selectati in etapa anterioara vor primi o invitatie pe email de a completa chestionarul Shapes oferit de www.cut-e.com, cel mai folosit instrument de evaluare online in Europa.

Timpul de completare al chestionarului este de 20 de minute.

Dupa terminarea testului fiecare candidat va primi automat pe email un raport gratuit cu descrierea profilului propriu. Rapoartele, usor de inteles, descriu stilul de management si leadership al unui candidat, precum si profilul intelectual si emotional al acestuia.

Pe baza evaluarii combinate a formularului de aplicare si a rezultatelor de la testul Shapes, vor fi selectati primii 300 de candidati, care vor fi invitati la conferinta finala din prima zi a “Top Talents Days”.
De asemenea, fiecare partener al proiectului va lansa un set de 10 invitatii speciale pentru a doua zi a „Top Talents Days”, unde candidatii invitati se vor implica intr-o simulare de management facilitata de Human Invest.

Etapa IV – Conferinta finala „Top Talents Days” (14 -15  Mai 2009)

Timp de 2 zile, la Hotel Pullman (fostul hotel Sofitel), 300 cei mai talentati candidati din program se vor implica intr-o agenda dinamica menita sa le ofere un program puternic de dezvoltare, dar si o viziune la zi si detaliata despre cele mai dinamice industrii ale momentului.

Pentru a vedea agenda detaliata a celor 2 zile de eveniment, te invitam aici (intra in TOP Talents Days)

Post proiect

Vom crea pentru top 1000 de aplicanti in program o retea sociala inchisa, dedicata exclusiv interactiunii intre voi, intre voi si companii, precum si diseminarii de oportunitati care vizeaza tineri cu potential deosebit.

Aceasta retea va aduna an de an cei mai buni aplicanti in program, permitand coagularea unei comunitati de tineri cu interese similare, care speram sa fie un motor puternic de generare de idei, proiecte si intiative cu impact in societatea romaneasca la toate nivelurile.
Tot prin intermediul retelei vei fi de asemenea la curent cu cele mai provocatoare oportunitati de cariera care vizeaza tineri cu potential deosebit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s