Lansare Top Talents 2009 – 16 Martie

An de an, Top Talents Romania identifica si premiaza tineri cu rezultate exceptionale si motivatie pentru dezvoltare personala si profesionala.

Acceseaza cel mai puternic program de descoperire de tineri talentati din Romania.

Daca esti un tanar ambitios, constient de potentialul si valoarea pe care o poti aduce intr-un mediu de business profesionist, dorim sa ne cunoastem!

Daca esti pasionat de ceea ce faci si ai o dorinta puternica de a te dezvolta si pe viitor, de a te implica in proiecte provocatoare, de a inova si a aduce valoare, dorim sa ne cunoastem!

Daca crezi ca ai ceva de spus, in special in una din urmatoarele industrii: information technology, banking, telecom, financial services, cosmetics & detergents, food industry, dar nu numai, dorim sa ne cunoastem!

Dar ce inseamna tanar talentat si cum il identificam prin Top Talents Romania?

Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca Top Talents Romania cauta sa identifice oameni, atitudini, potential si nu abilitati tehnice. Poti fi student in an terminal, masterand sau sa fi absolvit ultima forma de invatamant superior de maxim 1 an de zile.

Experienta ne-a aratat ca un tanar talentat este o persoana activa, implicata in multe activitati dincolo de scoala sau serviciu. Este genul de persoana aflata intr-o cautare permanenta de a se dezvolta, de a intelege mai mult, de a deveni mai buna atat din punct de vedere personal cat si profesional.

O persoana care a cautat activ oportunitati de dezvoltare, a fost expusa la medii internationale si proiecte complexe, prin care si-a dezvoltat abilitati pe care acum poate sa le foloseasca in dezvoltarea unei cariere.

Tinerii talentati stiu sa isi seteze prioritatile, comunica bine, stiu sa faca un plan de proiect sau sa rezolve un algoritm dificil. Poate ca s-au concentrat asupra educatiei si au obtinut burse de studiu sau au investit in activitati extracurriculare in care au pus energie si efort pentru a-si atinge obiectivele.

Au o pasiune si au urmarit-o constient – au dezvoltat un proiect, au programat un soft sau un site inteligent, au studiat o tema in profunzime, au participat la conferinte sau seminarii pe domeniile de interes.

Sunt constienti de propria valoare, accepta provocarile si au nevoie de oportunitati prin care sa se afirme si de medii in care isi pot folosi inca de la inceput abilitatile si cunostintele pe care le-au acumulat.

Daca te regasesti in cele de mai sus, dorim sa ne intalnim. Asteptam aplicatia ta aici.

Vrem sa-ti oferim posibilitatea sa afli mai multe despre tine, despre punctele tale tari, despre ariile pe care poti sa le imbunatatesti si pe parcurs sa vedem cum putem face impreuna lucrurile mai bine, planuri mai ambitioase, proiecte de impact.

Intra in Top Talents Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s