RIUF 2009 – A cincea editie a Targului International de Universitati

Un eveniment pe care il recomand celor interesati sa-si continue studiile in strainatate:

A cincea editie a Targului International de Universitati va avea loc in primavara 2009.

Pe langa editia din Bucuresti in acest an vom organiza, la fel ca in 2008, si doua editii regionale, la Iasi si Timisoara, imediat dupa editia din Bucuresti. Acestea vor creste accesibilitatea vizitatorilor din zonele de est si de vest ale tarii, aducandu-ti, practic, mai aproape de casa toata informatia necesara.

Datele desfasurarii editiilor RIUF 2009 sunt dupa cum urmeaza:

  • 14 – 15 Martie – Bucuresti, la Teatrul National
  • 17 Martie – Iasi, la Sala Polivalenta
  • 19 Martie – Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri

In plus,evenimentul iti ofera o gama larga de resurse, informatii si concursuri care sa te ajute sa studiezi international, la fel de accesibil ca in Romania

Ca vizitator, primesti :

  • Acces la intreaga expozitie – peste 100 de expozanti din peste 20 de tari. Te sfatuim ca inainte de targ sa consulti lista expozantilor, sa ii identificti pe aceia care te intereseaza, sa le vizitezi paginile web si sa afli mai multe despre ei. Procedand astfel, vei purta o discutie mai eficienta la targ cu reprezentantii lor (vor fi impresionati de cunostintele tale si este probabil sa fii recunoscut in cadrul procesului de aplicare);
  • Acces la sesiunile de “Spot-Admissions” (Admiteri instant) – interviuri de 15 minute cu reprezentantii universitari (afla mai multe detalii AICI )
  • Acces la toate Seminariile, Prezentarile, Workshop-urile, Sesiunile Informative, Sesiunile de prezentare ale universitatilor si multe altele. Au acces prioritar acei vizitatori care se inscriu pe acest website anterior targului si isi exprima interesul pentru anumite evenimente, dar locurile nerezervate vor fi disponibile pe criteriul primului sosit.
  • O Mapa a Vizitatorului ce cuprinde: Catalogul Targului (cu detalii despre expozanti si sfaturi despre oportunitatile de studii in strainatate), o diagrama a expozantilor in cadrul locatiei, un program al tuturor evenimentelor aditionale, diverse alte materiale informationale de la numerosii parteneri ai evenimentului.

Toti vizitatorii inscrisi vor avea ocazia sa-si exprime interesul de a fi contactati de catre expozantii si partenerii RIUF.

Peste 21.000 de vizitatori au profitat de oportunitatile oferite de RIUF in editiile precedente.

Detalii pe http://www.riuf.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s