RIMME 2009 – ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXPOSITION

ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXPOSITION te ajuta sa interactionezi direct cu reprezentati ai universitatilor ce ofera programe de master si MBA, pentru a avea cat mai multa informatie despre cum sa aplici, la ce sa aplici si ce oportunitati de dezvoltare in cariera iti ofera fiecare master sau MBA in parte.

De ce sa alegi RIMME?

Pentru ca este un eveniment de calitate, realizat de un grup educational care are deja experienta in organizarea de targuri si expozitii cu profil educational. EDUCATIVA este cel mai experimentat si de incredere organizator de evenimente din Romania – cele 4 editii Romanian International University Fair (RIUF)cu o dezvoltare impresionanta (de la 58 la 132 expozanti) si un indice de satisfactie al expozantilor ridicat (ultimele doua editii au inregistrat o medie de 4.35 puncte din 5 posibile)

  • RIMME este un eveniment accesibil si relevant pentru o gama larga de programe postuniversitare (mici si mari, top 10 sau, pur si simplu, scoli bune, cu focus regional sau focus european etc) de interes pentru toti studentii, nu doar cei eminenti.
  • In ultimii ani a crescut mult interesul manifestat de tinerii romani pentru studiul in strainatate si, odata cu acest fenomen, a crescut si interesul universitatilor straine in a dezvolta programe complete si accesibile de studii universitare si postuniversitare si pentru Romania.
  • Statistici oficiale arata ca: peste 60% dintre romanii care studiaza in strainatate sunt inscrisi la un program de Master, MBA sau Doctorat.
  • De asemenea, statisticile arata ca studentii si absolventii care urmeaza cursuri postuniversitare sau MBA-uri de calitate in strainatate, au sanse mult mai mari in procesul de angajare la o companie de prestigiu.

Perspectivele pietei pentru programele MBA:

Dezvoltarea pietei interne: in acest moment exista 15 programe MBA in Romania (majoritatea cu un partener international, dar multe cu profesori romani), care au generat 500 de absolventi in 2008. Primele cinci programe din top percep o taxa de scolarizare de 22.000 EUR, pe o durata de 18-24 de luni. Daca te informezi bine, poti aplica la acelasi tip de programe intr-o tara straina, incadrandu-te cam in acelasi buget, dar obtinand rezultate mult mai eficiente.

Pe scurt, RIMME ofera:

  • Vizitatorilor interesati – accesul la informatii relevante si un mediu perfect sa stea de vorba cu reprezentanti ai institutiilor expozante si alti tineri romani – studenti si absolventi ai programelor internationale postuniversitare. Potentialii aplicanti, familiile lor si profesorii lor pot invata din surse de incredere cum sa parcurga procesul de aplicare si cum sa gaseasca bani pentru a plati respectivele programe.

  • Institutiilor participante: una dintre cele mai eficiente modalitati de recrutare de studenti din Romania, respectiv Europa de Est.

Mai multe detalii pe http://rimme.educativa.ro/index.php

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s