Angajatori de TOP Timisoara – pachet complet de orientare in cariera

Vineri si sambata va avea loc, la Centrul Regional de Afaceri, a treia editie a targului de joburi Angajatori de TOP Timisoara. Pe langa cele 1500 de joburi oferite de cele 70 de companii participante, studentii si tinerii profesionisti din zona de vest a tarii vor putea participa la 13 seminare de cariera, 3 workshop-uri tematice si vor primi feedback pe CV la standul CV Clinic.

5000 de tineri din zona de vest a tarii sunt asteptati vineri si sambata, incepand cu 10 dimineata, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, pentru a vedea oportunitatile de cariera oferite in cadrul targului. Acestea cuprind, pe langa ocazia de a interactiona direct cu angajatorii la stand, workshop-uri si seminare de cariera sustinute de persoane relevante pentru domeniul adus in discutie.

Industriile care prezinta cel mai mare interes pentru cei care aplica sunt IT, financiar-bancar, consultanta si inginerie, retail, servicii si BPO si constructii.

“Am pregatit pentru a treia editie a Angajatori de TOP din Timisoara o serie de noutati care sa vina in completarea celor 1500 de locuri de munca oferite de cei 70 de angajatori: seminare de cariera sustinute de specialisti in resurse umane dintre cele mai mari companii de pe piata locala si nationala, workshop-uri care abordeaza teme de interes pentru tinerii aflati in plina ascensiune profesionala si sfaturi pentru acestia la standul CV Clinic. Participantul la Angajatori de TOP Timisoara va avea la dispozitie toate resursele necesare pentru a face alegerile potrivite in cariera sa.” spune Alis Brebu, Project Manager Angajatori de TOP Timisoara.

Punctele de atractie ale targului sunt:

  • Contactul direct cu angajatorii

Se pot angaja intr-o discutie cu reprezentantii de resurse umane la standurile companiilor, in care sa isi prezinte experienta si interesele profesionale si sa afle care sunt joburile disponibile in compania respectiva.

Analiza atenta a evolutiei pietei muncii
In cele doua zile de eveniment, participantii pot alege din 13 seminare de cariera sustinute de directorii de resurse umane sau de alti reprezentanti ai unor companii lider de piata in domeniul IT, bancar, FMCG, inginerie sau consultanta. Acestea se adreseaza tinerilor interesati de o cariera intr-un domeniu sau companie anume, care vor gasi in cadrul seminarului informatii relevante despre tendintele existente pe piata si despre oportunitatile de lucru disponibile in acel domeniu intr-o anumita companie.
Programul complet al seminarelor de cariera poate fi accesat pe www.hipo.ro.

  • Workshop-uri tematice – o analiza in adancime a unui aspect de interes pe piata fortei de munca

O alta optiune pe care o au vizitatorii targului este de a participa la cele trei workshop-uri tematice, ce vor aborda teme de actualitate pe piata fortei de munca din Timisoara.

Acestea sunt:
Studiile in strainatate. Mituri si realitati., sustinut de Educativa, organizatorii Romanian International University Fair vineri, la ora 16:15.
Cuvintele din spatele imaginii, workshop sustinut de Webness despre branding personal si branduri in mediul online, sambata, de la 11:00.
Pasi spre o cariera manageriala susţinut de AIMS Human Capital sambata la ora 15:15.

Programul complet al workshop-urilor poate fi gasit pe www.hipo.ro.

  • CV Clinic – sfaturi pentru imbunatatirea CV-ului tau de la profesionisti

Un alt punct de atractie al Angajatori de TOP este CV Clinic. La standul Catalyst Recruitment, consultanti de resurse umane vor da feedback oricarui participant care vine cu CV-ul la targ si doreste sa primeasca sfaturi cu privire la puterea de vanzare a CV-ului sau atunci cand este vazut de un angajator.

Angajatori de TOP va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara si va fi deschis vineri, 7 noiembrie, intre orele 10:00 si 18:00 si sambata, 8 noiembrie, intre orele 10:00 si 17:00. Intrarea este gratuita.

Domeniile in care angajeaza companiile participante la Angajatori de TOP Timisoara sunt: IT&C (HP Romania, Microsoft, Aci WorldWide, Ciao Surveys GmbH, Siemens, Webness, Lasting System, Lingo, Movidia, OCE Software, GM Analytics), Inginerie (TRW Automotive, Continental, Flextronics, Celestica, Zoppas Industries, ArcelorMittal, Bibus), Financiar-bancar (BCR, San Paolo Bank, ING Bank), Asigurari (Generali Asigurari, Allianz Tiriac Asigurari, ), FMCG (Ursus Breweries, McDonald’s, Coca Cola HBC, ), Retail (Real Hypermarket, Auchan, Iulius Mall ), Consultanta – Taxe – Audit (WNS, GFK Romania), Constructii (Arabesque, Megaprofil, Tiab Vinci Energies), Servicii (ISS World).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s