Locuri de munca in Iasi

1000 de locuri de munca pentru tinerii din Iasi la Angajatori de TOP

Catalyst Recruitment Solutions organizeaza pe 24 si 25 octombrie la Sala Polivelanta din Iasi prima editie din Moldova a celui mai mare târg de cariera pentru tineri profesionisti, Angajatori de TOP. Timp de doua zile, 60 de companii de top din România ofera 1000 de joburi studentilor si tinerilor profesionisti cu pâna la 7 ani de experienta.

5.000 de tineri cu vârste cuprinse intre 18 si 35 de ani sunt asteptati la prima editie Angajatori de TOP Iasi. Pentru acestia, 60 de companii de top, multinationale, nationale sau foarte mari pe plan local, ofera peste 1.000 de joburi in domeniile IT&C, inginerie, consultanta, financiar-bancar, FMCG, vânzari, retail sau limbi straine. Majoritatea ofertelor de munca sunt din Iasi si din zonele invecinate, dar, pe lânga acestea, exista si un numar de posturi disponibile in alte zone din tara, precum Bucuresti, Muntenia sau Banat.

„Având experienta organizarii a sase editii de Angajatori de TOP in Bucuresti si Timisoara pâna acum, am observat interesul crescut al marilor angajatori din România pentru tinerii din Iasi, datorita numarului mare de tineri bine pregatiti si cu potential, care sunt gata sa performeze intr-o serie larga de domenii profesionale.” spune Sebastian Mahu, Project Manager Angajatori de TOP Iasi.

Punctele de interes ale târgului sunt:

* Oferta extrem de diversa a angajatorilor – peste 1,000 de locuri de munca deschise in aceasta toamna in cele mai dinamice domenii; joburile pot fi gasite pe site-ul evenimentului, http://www.hipo.ro, dar si la standurile de prezentare din timpul evenimentului.

* 60 de standuri, unde vizitatorii pot discuta cu manageri si consultanti de resurse umane ai unor companii de top din România despre ofertele de munca disponibile si despre cum isi pot gasi un loc in echipa lor.

* 13 seminare de cariera, sustinute de companii de top de la nivel national sau de pe plan local, in care participantii pot afla mai multe informatii despre domeniile in care activeaza companiile respective si care sunt oportunitatile de cariera existente.

* CV Clinic – un serviciu de feedback pe CV oferit gratuit de catre consultantii Catalyst Recruitment vizitatorilor târgului.

* 3 workshop-uri tematice, de interes pentru tinerii pasionati de ceea ce sa intâmpla nou pe piata fortei de munca.

Acestea sunt: „Studiile in strainatate. Mituri si realitati.”, sustinut de Alexandru Ghita, presedinte Educativa, organizatorii Romanian International University Fair, „Diversitatea si respectarea drepturilor angajatului la locul de munca”, workshop ce face parte din Campania „Pentru diversitate. Impotriva discriminarii.” initiata de Comisia Europeana si „Piata muncii evolueaza. Tu?” sustinut de Iulia Rindasu consultant Edurom.

Conform unui studiu privind piata de resurse umane din Iasi, premergator târgului Angajatori de TOP, realizat pe un esantion de 379 de respondenti cu vârste cuprinse intre 20 si 25 de ani ce provin din domeniile economic, tehnic si socio-uman in perioada 2-5 octombrie 2008, reiese ca primele trei optiuni in materie de angajatori in Iasi sunt, in domeniul tehic, Continental, Infineon si Bitdefender, iar in domeniul economic BRD, Orange si BCR. In privinta salariului dorit, in medie, un tânar cu un an de experienta, isi doreste 600 de euro la angajare.

Angajatori de TOP va avea loc la Sala Polivalenta din Iasi si va fi deschis vineri, 23 octombrie, intre orele 10:00 si 18:00 si sâmbata, 24 octombrie, intre orele 10:00 si 17:00. Intrarea este gratuita.

Domeniile in care angajeaza companiile participante la Angajatori de TOP Iasi sunt: IT&C (Microsoft, Gameloft, IBM, Adobe, Oracle, Di.Tech, HP, Thales, Route66, XL World, Natek, Amazon, Ubisoft, SCC, Graitec, Endava), Inginerie-Auto (Dacia Groupe Renault, Delphi Diesel Systems, Arcelor Mittal, Continental, Reanult, Pentalog, Electroalfa), Financiar-bancar (BCR, BCR Administrare Fond de Pensii, EOS-KSI), Asigurari (Allianz Tiriac), FMCG (P&G), Retail (Carrefour), Consultanta – Taxe – Audit (PricewaterhouseCoopers, Edurom, CapGemini, Excon, GfK, Catalyst Solutions), Constructii (Arabesque, Megaprofil, Brikston, TIAB-VINCI).

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din rândul absolventilor precum si tineri profesionisti si specialisti cu potentialul si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Printre instrumentele pe care le-am dezvoltat pâna in prezent se numara evenimentul de cariera „Angajatori de TOP” – cel mai mare târg de profil din România, Ghidurile Angajatorilor (Economic, Tehnic&IT) distribuite la nivel national, portalul de cariera http://www.hipo.ro care prezinta oportunitatile de cariera de la cele mai dinamice companii din fiecare industrie, precum si studiul „Cei mai doriti angajatori de catre tinerii profesionisti”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s