Certficari CISCO

un mesaj de la Cristian Deacu, Manager Telecom Academy, care sper sa va fie util daca sunteti in cautarea unei certificari CISCO.
1. CINE SUNTEM NOI?
Telecom Academy este o organizatie nonprofit (ONG) care a luat fiinta in anul 2007, tot in acelasi an primind statutul de Academie CISCO, ceea ce i-a asigurat, de altfel, intrarea in CISCO Networking Academy Program.
Sediul Telecom Academy se afla intr-o cladire nou amenajata, dispune de 3 sali situate la etajul 2 si respectiv 4 al cladirii; fiecare sala fiind dotata cu aer conditionat, bufet.

2. CUI NE ADRESAM?
Telecom Academy nu are ca targhet o anumita categorie de varsta, pentru a fi cursant al academiei noastre trebuie sa ai minimum 15 ani si sa cunosti o limba straine (de preferinta limba engleza). Targhetul nostru sunt persoanele motivate, care isi doresc o schimbare in bine din punct de vedere profesional, acumularea a cat mai multe notiuni in IT, retelistica, administrare servere si programare; cat si firmele care vor sa asigure o pregatire continua angajatilor si posibilitatea de perfectionare
Cursurile sunt cu predare + laborator la clasa, 4 ore pe saptamana, fiind in numar de minimum 10 .

3. DESCRIERE PE SCURT A CURSURILOR
Cel mai important curs, din punctul nostru de vedere, este CCNA – versiunea 4.0. Acest curs cuprinzand la randul lui alte 8 cursuri , fiecare avand un grad de dificultate mai ridicat.
Cursul amintit mai sus se adreseaza persoanelor care au cunostinte minime in domeniul IT , in general, si nici un fel de notiuni despre retelistica. Cursul este creat de CISCO Systems si Telecom Academy are instructori certificati pentru prezentarea acestui curs la standarde ridicate.
Alte cursuri: JAVA Programming, UNIX/ Linux, Wirless LANs, etc.
Dupa absolvirea unui curs CISCO cursantul va primi o diploma cu statut de certificat de firma, eliberata de CISCO Systems.

4. REALIZARILE TELECOM ACADEMY
In luna martie a anului 2007 am devenit parteneri CISCO pe partea academica iar in luna august Centrul International Pearson VUE ne-a acordat licenta pentu sustinerea examenelor de certificare.
Desi suntem pe piata romaneasca de un an de zile putem sa ne mandrim cu un numar de peste 500 de cursanti pe care i-am pregatit, 45 % dintre acestia optand si pentru un alt curs alaturi de noi.
Printre partenerii nostrii se numara liceele bucurestene: Liceul Jean Monnet si Colegiul National Spiru Haret si Universitatea Politehnica Bucuresti.

5. DOTAREA LABORATOARELOR
Laboratoarele Telecom Academy sunt dotate cu calculatoare si laptop-uri, astfel incat fiecare cursant sa aiba propria statie de lucru. Laboratorul are in dotare echipamente CISCO: 15 routere si 5 switchuri cu ajutorul carora se pot efectua si cele mai complexe aplicatii practice. Ca mijloace de prezentare detinem: whiteboard, proiectoare si ecran de proiectie.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s