Capgemini Days

Intre 2 iulie si 15 iulie, Catalyst Recruitment Solutions prezinta pe www.hipo.ro Capgemini Days. Timp de doua saptamani, Capgemini invita absolventii din promotia 2008 precum si tinerii cu experienta sa descopere oferta companiei si motivele pentru care se pot alatura echipei din Romania.

Compania de consultanta, tehnologie si outsourcing Capgemini isi prezinta oferta de angajare pentru candidatii ce isi doresc o cariera intr-una dintre cele mai dinamice companii din domeniu. Acestia vor gasi in Capgemini un partener de incredere pentru dezvoltarea lor, intrand intr-un mediu care sustine performanta, atitudinea antreprenoriala, spiritul de echipa si leadership-ul.

Pe www.hipo.ro, tinerii interesati de oferta Capgemini pot descoperi mai multe despre filosofia companiei, modul de lucru, Universitatea Capgemini, oportunitatile pe care le au angajatii, precum si detalii despre procesul de recrutare si joburile disponibile. Activand pe piata locala din ianuarie 2005, Capgemini Services Romania are in prezent aproximativ 45 de consultanti si isi doreste sa ajunga la 250 de angajati in urmatorii doi ani.

Profilul candidatului ideal este acela al unui tanar cu spirit antreprenorial, organizat si eficient, o persoana ce stie sa lucreze in echipa si sa isi ajute colegii, care apreciaza sinceritarea, curajul si solidaritatea. La Capgemini, o astfel de persoana va primi tot sprijinul si libertatea de care are nevoie pentru a se dezvolta si pentru a aduce rezultatele excelente pentru clientii companiei. Conditiile de selectie includ cunoasterea limbii engleze, iar procesul de recrutare se poate intinde pe parcursul a sase saptamani. In general, sunt vizati absolventi ai facultatilor cu profil tehnic si economic, care sunt asteptati sa isi inscrie CV-ul pe www.hipo.ro.

„Romania este atractiva in primul rand din punct de vedere al ritmului alert de dezvoltare economica dar ceea ce o face si mai atractiva este numarul mare de profesionisti si de tineri foarte bine pregatiti. In consultanta este foarte importanta calitatea serviciilor oferite si flexibilitatea in a raspunde exact nevoilor clientilor. Pentru a ne mentine suflul proaspat avem in permanenta nevoie de oameni noi, cu care sa ne completam echipa, care sa contribuie prin ideile si personalitatea lor la succesul echipei.”
spune Frank Wagenbauer, CEO-ul Capgemini Romania.

Capgemini, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de servicii de consultanta, tehnologie si outsourcing, operand in prezent in peste 30 de tari. In 2007 grupul a avut venituri globale de 8,7 miliarde de euro, un profit global de 333 de milioane de euro si numara aproximativ 80.000 de angajati la nivel mondial.

Reclame

Un gând despre „Capgemini Days

  1. flybynico

    Am participat in Viena la un workshop tinut de cei de la Capgemini, legat de diferentele interculturale. Chiar mi-a placut, i-am vazut pasionati si formau o echipa frumoasa. Daca n-as lucra deja, m-as angaja cu placere la ei. Pe mine ma tenteaza cel mai mult Universitatea Capgemini…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s