Working-Breakfast CrossKnowledge

Corporate Dynamics International organizeaza primul Working-Breakfast CrossKnowledge de anul acesta. Evenimentul se va desfasura la JW Marriott in sala Oradea, incepand cu ora 9.30 a.m. si face parte dintr-un set de evenimente dedicat promovarii de solutii moderne de invatare si optimizare a costurilor cu trainingul in companii.

Pe parcursul a doua ore, participantii au oportunitatea, alaturi de alti profesionisti din domenii variate, sa experimenteze practic avantajele programelor de invatare E-learning ale Crossknowledge si sa construiasca solutii de eficientizare a programele clasice de training pentru companiile in care activeaza.

In februarie 2008, la gala Business Edu Awards, CrossKnowledge a fost desemnat Cel mai bun Program E-learning in 2007.

Crossknowledge este furnizorul #1 in lume in materie de solutii de invatare la distanta (e-learning) specializat in leadership si management. Oferta sa cuprinde un catalog al carui continut combina cele mai bune practici internationale cu conceptele moderne de business intr-un catalog cu peste 300 de cursuri on-line de calitate inalta. Crossknowledge ofera o solutie tehnologica externa robusta ce este folosita de peste 1.200.000 de utilizatori in intreaga lume.

sursa: www.comunicatedepresa.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s