Peste 1,000 de oferte de joburi pentru tineri profesionisti la Angajatori de TOP Timisoara

Vineri, 4 aprilie si sambata 5 aprilie, Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania pentru tineri profesionisti are loc in Timisoara, Centrul Regional de Afaceri. Timp de doua zile, 60 dintre cei mai mari angajatori scot la concurs peste 1000 de joburi de calitate pentru studenti si tineri profesionisti cu pana la 7 ani de experienta in domeniile bancar, consultanta, IT, inginerie.

Aflat la a doua editie in Timisoara, Angajatori de TOP aduce la editia de primavara o oferta de joburi si de workshopuri de cariera cu valoare adaugata pentru tinerii interesati de oportunitatile de calitate de pe piata de Vest:
• Peste 1000 de joburi pentru tineri profesionisti cu experienta de pana la 7 ani;
• Se lanseaza programe speciale de recrutare pentru absolventi cu studii in domeniul economic, IT&C si tehnic;
• Peste 400 de joburi pentru tineri cu studii in domeniul economic in cadrul celor mai mari angajatori din domeniul bancar (Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac Bank, Bancpost), si audit si consultanta (PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG);
• 14 workshopuri de cariera vor fi sustinute de companiile prezente la eveniment;

Tinerii profesionisti pot participa la doua workshopuri – Tehnologii IT&C de viitor si Strategii de cariera in domeniul financiar-bancar in cadrul carora pot discuta cu specialisti in domeniu care sunt tendintele pe plan global in fiecare dintre cele doua industrii si cum trebuie sa se pregateasca pentru a evolua in cariera in functie de aceste tendinte. In cadrul evenimentului companiile participante prezinta aproximativ 750 de joburi in IT&C si economic-bancar, iar cele doua workshopuri ii vor ajuta pe tineri sa faca alegeri informate asupra joburilor la care aplica si sa le dea o imagine mai buna legata de planurile de cariera pe care trebuie sa si le construiasca.

“In urma celei de-a patra editii Angajatori de TOP desfasurata saptamana trecuta in Bucuresti, am observat ca pe langa numarul de joburi mare si angajatori de calitate, tinerii au receptat ca valoare adaugata workshopurile de cariera dezvoltate pe industrii. Ne asteptam ca in Timisoara gradul de interes sa fie la fel de mare deoarece tinerii au ocazia sa capete in urma discutiilor cu top management din companii o perspectiva asupra ce inseamna pietele IT si bancara din Romania si ce ar trebui sa fac astfel incat sa devin un bun profesionist in cele doua domenii.” , Alis Brebu, Project Manager, Angajatori de TOP Timisoara.

In cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5,000 de tineri profesionisti si studenti interesati de oportunitatile unora dintre cele mai mari companii din Romania.

Evenimentul a fost deja lansat online, pe www.hipo.ro si se va desfasura pe toata durata lunii aprilie. Tinerii pot verifica companiile participante, o parte din joburile oferite si se pot pregati din timp pentru discutiile cu angajatorii prezenti la eveniment.

Companiile participante la Angajatori de TOP acopera toate marile domenii de interes de pe piata fortei de munca din Romania: Auto (Dacia groupe Renault, IPSO, Kromberg&Schubert, Mahle, TRW Automotive, Yazaki), Constructii (Arabesque, Izometal-Confort, Rehau Polymer), Bancar Financiar (Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac Bank, Bancpost, OVB, BCR Administrare Fond de Pensii), Consultanta (BearingPoint, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG, Siemens IT Solutions), FMCG (P&G, Coca Cola HBC, Fornetti, JTI Romania, Metro Cash&Carry, Auchan, Profi, Real Hypermarket Timisoara), IT (IBM, Alcatel Lucent, Movidia, Atoss, Lasting System, OCE Software, RapidSolution Software, Route 66, Saguaro Technology, Siemens, Sincron, InfoBest Romania), Retail (Carrefour, Discount Market), Servicii si BPO (Genpact, WNS Global Services), Tehnic (Acvatot, Agasi, Elba, Continental, Frigoglass, Megaprofil, Zoppas, Smithfield Ferme), Educational (Babel, Berlitz, EOS). Industria telecom va fi reprezentata de Orange, prezent pentru prima data la Angajatori de TOP Timisoara.

Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 4 aprilie, intre 10.00 – 19.00 si sambata, 5 aprilie, intre 10.00 – 16.00. Intrarea este gratuita. Tinerii pot gasi toate informatiile despre eveniment si pot aplica la joburi pe www.hipo.ro, platforma online a evenimentului.

Centrul de limbi straine Babel va sustine vineri, 4 aprilie, in cadrul Angajatori de TOP un seminar de Business English. Sunt invitati sa participe in mod gratuit la acest seminar toti vizitatorii targului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s