Pe 13 si 14 aprilie, Angajatorii de TOP te asteapta la Sala Palatului!

Bucuresti– 27 Martie 2007 – • Peste 100 de companii lider in domeniul lor de activitate si-au anuntat participarea cu peste 2 000 de oferte de angajare
• Adresat studentilor in ani terminali si tinerilor profesionisti care aspira la o cariera de succes.

Numai la Angajatori de TOP – editia a-2 -a, eveniment organizat de Catalyst Solutions in zilele de 13 si 14 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti.

Prima editie a targului de cariere Angajatori de TOP a avut loc in toamna anului trecut iar rezultatele au depasit cu mult asteptarile companiilor participante. 1 000 de oportunitati de cariera au fost deschise la momentul respectiv de 75 de cei mai doriti angajatori de pe piata; pentru mai mult de jumatate din joburi s-au gasit persoanele potrivite, atat din randul studentilor in ani terminali cat si din al celor cu experienta.

In aprilie 2007 Angajatori de TOP aduce un numar mult mai mare de companii care investesc in angajati. Vor fi peste 100 de angajatori din cele mai importante industrii, prezenti cu peste 2,000 de oportunitati de cariera. Oportunitatile sunt atat pentru studenti, dar mai ales pentru tineri profesionisti, persoane cu experienta de pana la 5 ani. Multe dintre companiile prezente la eveniment ofera oportunitati pentru candidati din toata tara – acesta fiind motivul pentru care in perioada 13-14 aprilie sunt asteptati in Bucuresti peste 1,000 de tineri din tara.

“Un concept inovator la aceasta editie a Angajatori de TOP este CV Clinic, care va permite candidatilor prezenti la eveniment sa primeasca feed-back personalizat pe CV-ul lor de la Career Experts (singura firma specializata in career coaching din Romania). Practic, candidatii vor spune coach-ului pe ce pozitii vor sa aplice si vor primi pe loc note pe CV, precum si sugestii de imbunatatire a puterii de vanzare a acestuia, astfel incat sa creasca considerabil sansele de invitare la interviu. Conceptul s-a bucurat de un succes enorm in trecut, drept pentru care am considerat extinderea lui pe toata perioada evenimentului.”, spune Cristian Hossu, Manager proiect.

Targul de cariera Angajatori de TOP pune accentul pe calitatea companiilor participante si totodata a joburilor care se prezinta. Companiile participante sunt lideri de piata in domeniul lor de activitate, cu o strategie clara de viitor, o cota de piata semnificativa, programe de pregatire pentru angajati si pachete salariale competitive. Firme mari precum Heineken, Oracle, Adobe, Deloitte, Romtelecom, BRD GSG, Genpact, Cosmote, ZAPP, Dacia Groupe Renault, Raiffeisen Bank, Romstal Group, ING Bank, Accenture, TMF, HP, Pfizer, IBM, Credit Europe Bank, Coca-Cola HBC, UPC vor fi prezente cu standuri la eveniment. Multe dintre companiile participante sunt prezente in exclusivitate la targul de cariere Angajatori de TOP.

Programul evenimentului cuprinde si 25 de prezentari ale angajatorilor. Platforma online a evenimentului– http://www.hipo.ro – gazduieste programul prezentarilor si detalii despre inscrieri. Prezentarile de companie ofera o perspectiva asupra activitatii companiei, asupra oportunitatilor de dezvoltare a carierei, modalitati de aplicare si pasii in procesul de selectie.
In plus, fiecare zi a evenimentului se incheie cu cate un workshop de cariera: “- Brand U – Lectii Personale de Credibilitate” (sustinut de Human Invest) si “7 Mituri care iti pot tine pe loc cariera” – de asemenea detalii pe http://www.hipo.ro.

Catalyst Solutions dezvolta solutii pentru atragerea de tineri profesionisti cu potential si experienta, care isi propun sa lucreze pentru cei mai doriti angajatori din Romania.
Instrumentele pe care le construim promoveaza constant imaginea si oportunitatile angajatorilor in randul candidatilor care doresc sa-si dezvolte o cariera intr-o companie de top.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s