Cele mai bune oferte pe piata locurilor de munca din zona de vest a tarii la Angajatori de TOP Timisoara

Catalyst Solutions organizeaza maine si poimaine, pe 4-5 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, a doua editie de vest a targului de cariera Angajatori de TOP. Timp de 2 zile, incepand cu ora 10:00, aproximativ 5000 de studenti si tineri profesionisti cu pana la 7 ani de experienta sunt asteptati sa vada cele 1000 de locuri de munca oferite de 63 de companii participante.

18 dintre angajatori, ce actioneaza atat pe plan regional, cat si national si international, vor sustine workshopuri de cariera, pe langa acestea existand, in premiera la un targ de joburi din zona de vest a Romaniei, doua workshopuri specializate pe industriile IT&C si Financiar – Bancar. La targ participa in premiera pentru Timisoara companii precum Dacia, Orange, IBM si JTI, ce vor dezvolta operatiunile in urmatorii ani in zona de vest. Portalul evenimentului, www.hipo.ro, gazduieste informatii complete cu privire la Angajatori de TOP, precum ofera si posibilitatea inscrierii CV-ului online.

Domeniile cele mai cautate, cu un numar mare de oferte de munca, sunt finante-contabilitate (350), IT (250), inginerie (250), marketing (75), vanzari (80), logistica (45).

„Un lucru ce ne caracterizeaza este ca, de la editie la editie, ne-am propus sa crestem numarul de oportunitati de munca pe care le oferim tinerilor din Timisoara, prin cresterea numarului de companii participante. Am reusit ca, la aceasta editie, sa aducem 63 de companii, majoritatea lideri pe domeniul lor de industrie, fata de 50 la editia din toamna. Insa, ce diferentiaza Angajatori de TOP de restul targurilor de cariera, este faptul ca, inainte de toate, ne profilam pe calitate – companii mari ce ofera locuri de munca de bune si foarte bune pentru participanti. Am observat, inca de la editia trecuta, ca paleta de oferte cuprinde o gama destul de larga, pozitiile deschise variind de la entry level/incepator, pana la pozitii de management, dar fiecare avand o fisa a postului care sa il provoace pe viitorul angajat.” Alis Brebu, Project Manager Angajatori de TOP Timisoara, Catalyst  Solutions

In premiera pentru zona de vest a tarii, 4 mari companii vin sa angajeze tineri cu potential. Orange, JTI, IBM si Dacia tocmai isi deschid sau isi extind operatiunile din Timisoara, astfel incat tinerii pasionati de IT, telecom, auto, isi pot gasi un job care sa imbine o experienta profesionala intensa cu dezvoltare a abilitatilor personale. Tinerii pot interactiona cu aceste companii, precum si cu celelalte prezente la Angajatroi de TOP, in functie de interesul lor, fie angajandu-se intr-o discutie de 5-10 minute la stand, cu unul din reprezentantii companiei, fie la cele 18 workshopuri de cariera, fie la unul din cele doua workshopuri specializate pe domeniul IT&C si Financiar – Bancar.

„Avantajul tinerilor care participa la eveniment este ca pot interactiona direct cu angajatorul. Spre deosebire de un CV, o discutie fata in fata poate avea un impact mult mai mare asupra unui angajator, si atat timp cat impresia pe care o lasa este buna, procesul de recrutare se desfasoara in continuare mai usor si mai rapid.. Mai mult decat atat, la multe dintre companii, cel putin la workshopuri, dar si la stand, sunt prezenti pe parcursul celor 2 zile de targ chiar directorii de resurse umane, insotiti de top management. Un candidat are sansa sa se afirme chiar in fata persoanelor cu decizie din acea companie.” Alis Brebu, Project Manager Angajatori de TOP Timisoara, Catalyst Solutions.

Angajatori de TOP beneficiaza si de sustinere online prin intermediul platformei http://www.hipo.ro, unde joburile companiilor vor ramane postate si se vor reinnoi pe tot parcursul anului. Astfel, CV-ul unui candidat care aplica online intra in baza de date a companiei pe termen lung, iar sansele de a gasi un job care sa se potriveasca cat mai bine profilului candidatului creste.

Companiile care participa la Angajatori de TOP vin cu o oferta variata, care include majoritatea domeniilor mari de industrie existente pe piata in Romania: Auto (Dacia groupe Renault, IPSO, Kromberg&Schubert, Mahle, TRW Automotive, Yazaki), Constructii (Arabesque, Izometal-Confort, Rehau Polymer), Financiar – Bancar (Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac Bank, Bancpost, BCR Administrare fond de pensii, OVB), Consultanta (BearingPoint, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG, Siemens IT Solutions), FMCG (Coca-Cola HBC, JTI Romania, Metro Cash&Carry, Auchan, Profi, Real Hypermarket Timisoara, Fornetti), IT&C (Orange, IBM, Alcatel Lucent, Movidia, Atoss, Lasting System, OCE Software, RapidSolution Software, Route 66, Saguaro Technology, Siemens, Sincron, InfoBest Romania), Retail (Carrefour, Discount Market), Servicii si BPO (Genpact, WNS Global Services), Tehnic (Acvatot, Agasi, Elba, Continental, Frigoglass, Megaprofil, Zoppas, Smithfield Ferme), Educational (Babel, Berlitz, EOS).

Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 4 aprilie, intre 10.00 – 18.00 si sambata, 5 aprilie, intre 10.00 – 16.00. Intrarea este libera. Tinerii pot gasi toate informatiile despre eveniment si pot aplica la joburi pe www.hipo.ro, platforma online a evenimentului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s