Catalyst Solutions organizeaza a 2-a editie a celui mai mare targ de cariera din Romania in zilele de 13 si 14 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti

Sub brandul “Angajatori de TOP”, Catalyst Solutions organizeaza in zilele de vineri, 13 aprilie si sambata 14 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti a 2-a editie a celui mai mare targ de cariera din Romania.

Evenimentul succede primei editii a targului care s-a desfasurat in toamna anului trecut cu rezultate ce au depasit cu mult asteptarile companiilor participante. Astfel, din numarul mare de oportunitati de cariera puse la dispozitie de 75 de companii lider in domeniul lor de activitate, evaluarile ulterioare targului de cariera au aratat ocuparea a peste 500 de locuri atat de catre studenti in ani terminali cat si de persoane cu experienta.

Echipa Catalyst Solutions a identificat rezultatele pozitive: „La Angatori de TOP pot fi gasite oferte de joburi atat pentru studenti cat si pentru tineri cu experienta. In urma evaluarii primei editii, am constatat ca s-au facut angajari si pe posturi de specialisti sau chiar manageri. De exemplu, o mare companie din domeniul IT a angajat un specialist cu 7 ani de experienta, iar un lider in furnizarea de servicii de consultanta a gasit la Angajatori de TOP noul sau IT Manager. Prima editie ne-a demonstrat si faptul ca Angajatori de TOP nu are doar un impact local, ci ofertele de munca se pot concretiza si pentru alte orase din Romania. Un important operator de telefonie mobila a angajat pentru o pozitie deschisa in Timisoara pentru care cauta persoana potrivita de un an de zile. Si acestea sunt doar cateva exemple care demonstreaza faptul ca evenimentul devine din ce in ce mai eficient in ceea ce priveste recrutarea de tineri profesionisti.”

Angajarile concrete au fost completate de un numar mare de CV-uri introduse in bazele de date ale angajatorilor pentru oportunitati de joburi in viitor.

In aceasta primavara, targul isi propune sa reuneasca un numar de 100 de angajatori de top care vor incuraja candidatii sa aplice la cele peste 2 000 de oferte de angajare imediata sau de viitor apropiat. Ofertele sunt din cele mai dinamice domenii de pe piata: IT&C (IBM, Oracle, Gecad, IXIA, Romtelecom, Cosmote, Zapp, Orange, Vodafone, UPC, Lyngsoe Systems), bancar (BRD, Raiffeisen Bank, ING Bank), real estate si constructii (Eurisko, Impact, Bouygues), consultanta si audit (Deloitte, Ernst&Young, TMF), auto (Dacia Groupe Renault, Porsche, IPSO), industria farmaceutica ( Pfizer), FMCG (Coca-Cola HBC, Danone, Pepsi, Kraft Foods, Colgate Palmolive, JTI, British American Tobacco), servicii si BPO (Accenture, Genpact, TechTeam), retail (Metro, Real, Bricostore, Mega Image) si nu numai. Companiile cu renume, detinatoare a unor cote de piata semnificative in domeniul lor de activitate sunt si cele care constientizeaza importanta investitiei in capitalul uman si nevoia construirii unui brand puternic de angajator.

Prin prezenta la targ, companiile participante stabilesc o legatura directa cu tanarul profesionist aflat in cautarea unui loc de munca cu premize incurajatoare sau care doreste o reorietare in cariera. Un candidat poate sustine pana la 20 de mini-inteviuri intr-o zi, isi poate exprima direct dorinta de a lucra pentru compania la care aplica, are garantia ca CV-ul sau este vizualizat pentru un job disponibil imediat sau pe termen mediu.
Programul evenimentului cuprinde si prezentari de companii. In cadrul acestora, o parte dintre organizatiile participante furnizeaza informatii la zi cu privire la pozitia lor pe piata, strategii si obiective pe termen mediu si lung, politici de personal, detalii despre joburile prezente si cele care se prefigureaza in viitorul apropiat. Fiecare din cele 2 zile ale evenimentului se va incheia cu un workshop pe teme de cariera – Brand U – Lectii Personale de Credibilitate (sustinut de Human Invest) si Strategii de avansare in cariera (sustinut de CareerExperts).

Pentru a afla mai multe detalii legate de Angajatori de TOP vizitati www.hipo.ro, portalul de cariera dezvoltat de echipa Catalyst Solutions care timp de 2 luni, aprilie si mai va functiona si ca platforma online a targului- editia a 2-a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s