Angajatori de TOP – Pentru cei ambitiosi!

Angajatori de TOP – 13 – 14 aprilie, Bucuresti, Sala Palatului – 100+ angajatori de prim rang; 35 de companii multinationale pe care altfel nu ai cum sa le intalnesti; joburi premium pe care nu le poti afla din alte surse; programe de management trainee.

Prima editie a targului de cariere Angajatori de TOP a avut loc in toamna anului trecut iar rezultatele au depasit cu mult asteptarile companiilor participante. 1 000 de oportunitati de cariera au fost deschise la momentul respectiv de 75 de cei mai doriti angajatori de pe piata; pentru mai mult de jumatate din joburi s-au gasit persoanele potrivite, atat din randul studentilor in ani terminali cat si din al celor cu experienta.

Pe 13 – 14 aprilie, 100 dintre cei mai mari angajatori din Romania vor prezenta ofertele de joburi pe care le au deschise pentru specialisti si studenti in ultimii ani de studii. Cresterea cea mai mare vine in oferta de joburi pentru persoane cu experienta, aproape toti angajatorii prezentand oportunitati pentru tineri cu experienta intre 1 si 5 ani, mai ales in domeniile IT&C, consultanta, inginerie, marketing si vanzari. Un numar in crestere de specialisti sunt cautati si in domeniul farmaceutic.

Targul de cariera Angajatori de TOP pune accentul pe calitatea companiilor participante si a joburilor care se prezinta. Companiile participante sunt lideri de piata in domeniul lor de activitate, cu o strategie clara de viitor, o cota de piata semnificativa, programe de pregatire pentru angajati si pachete salariale competitive.

Firme mari precum Heineken, BRD GSG, Oracle, Senior Software, Adobe, Deloitte, Romtelecom, Genpact, Cosmote, ZAPP, Antena 1, Dacia Groupe Renault, Raiffeisen Bank, Romstal Group, Accenture, TMF, HP, Pfizer, IBM, Credit Europe Bank, Coca-Cola HBC, Kraft Foods, UPC, Metro, Real, IPSOS Interactive Services, Unilever, S&T, RDS&RCS, Interbrands, Carrefour, Route 66, City Pharma, Lyngsoe Systems, ING Bank, ING Asigurari de Viata, Bricostore, IMPACT, Porsche Romania, ABS, vor fi prezente cu standuri la eveniment. Multe dintre companiile participante sunt prezente in exclusivitate la targul de cariere Angajatori de TOP.

Ca noutate la Angajatori de TOP vizitatorii au acces gratuit la patru instrumente de dezvoltare a carierei :
• CV Clinic – CareerExperts iti va oferi pe toata durata evenimentului feedback personalizat pe CVul tau in functie de pozitia pe care vrei sa aplici, sugestii de imbunatatire a puterii de vanzare a acestuia, astfel incat sa iti creasca considerabil sansale de invitare la un interviu.
• BrandYou! – Lectii de credibilitate [workshop Human Invest] – identitatea personala clara, abilitatea de a comunica cine esti si aspiratiile pe care le ai, reputatia pe care ti-o construiesti contribuie decisiv la performanta ta personala.
• 7 mituri care iti pot tine pe loc cariera [workshop CareerExperts] – care sunt miturile care fara sa stii iti ingreuneaza dezvoltarea profesionala; cum poti castiga pe termen scurt in detrimentul unei cariere solide pe termen lung; 5 factori cheie pentru selectarea strategica a celei mai bune oferte de angajare.
• Descopera-ti cariera – [Hart Consulting iti ofera gratuit Sistemul de Evaluare Motivationala a Potentialului Personal: MAPP™] – la eveniment iti poti evalua compatibilitatea intre potentialul personal si anumite arii profesionale, stilul propriu de invatare, motivatiile care iti vor oferi stabilitate si satisfactie in munca.

Programul evenimentului cuprinde si 25 de prezentari ale angajatorilor. Platforma online a evenimentului– www.hipo.ro – gazduieste programul prezentarilor si detalii despre inscrieri. Prezentarile de companie ofera o perspectiva asupra activitatii companiei, asupra oportunitatilor de dezvoltare a carierei,modalitati de aplicare si pasii in procesul de selectie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s