Angajatori de TOP – Lansam cariere!

Catalyst Solutions organizeaza in perioada 26 – 27 octombrie 2007, la Sala Palatului din Bucuresti a III – a editie a celui mai mare targ de cariera din Romania – Angajatori de TOP – eveniment ce aduce perspectiva unui job de TOP mai aproape de tinerii profesionisti. Targul este dedicat tinerilor profesionisti cu studii superioare, care au experienta de pana la cinci ani.

In aceasta perioada, Sala Palatului va gazdui un numar de 110 angajatori de top, 80% companii multinationale, ce vor veni in intampinarea ambitiilor de cariera ale vizitatorilor cu oportunitati foarte atractive. Tinerii talentati au acces la oportunitati de calitate iar cu suportul primit la standurile companiilor si aplicare la fata locului, posibilitatea de a parcurge intr-un interval de timp scurt/ mediu etapele procesului de recrutare si selectie pentru angajare creste considerabil.

“Nu mai este un dubiu ca evenimentul ofera sanse reale pentru tinerii profesionisti care isi cauta un job. La editia din primavara cele mai multe companii au selectat persoane pentru pozitiile vacante, astfel incat peste 600 de tineri si-au inceput cariera la Angajatori de TOP”, spune Ana Giurca, consultant Catalyst Solutions.

Si la aceasta editie, ofertele sunt din industriile in crestere: Auto (Automobile Bavaria, Dacia Groupe Renault, Porsche Inter Auto Romania, Renault), FMCG (Danone, Coca-Cola HBC, Unilever, Kraft, P&G, L’Oreal, JTI Romania), Retail (Metro Cash& Carry, Praktiker, Real Hypermarket, Carrefour, Cora, Mega Image), Bancar&servicii financiare (BRD, ING, Unicredit Tiriac Bank, Bancpost, Raiffeisen Bank), IT (Adobe, IBM, Oracle, Route 66, Siveco, TotalSoft, Axway, Xerox), Telecom (Orange, Cosmote, Zapp, Ericsson, Romtelecom, Cisco, UPC Romania, Tornado Sistems), Servicii& BPO (HP, Genpact, Ipsos Interactive Services, TMF, Teleperformance), Tehnica (Apa Nova, OTV Romania Apa, Tenaris Silcotub), Consultanta (BearingPoint, Accenture, ABS, Sistec SBsol), Energie&petrol (Rompetrol, OMV Romania), Real Estate (Impact), Constructii (Bouygues, Alumil, Group Colas).

Datorita succesului pe care l-au avut prezentarile de companie in randul tinerilor profesionisti la editia trecuta, acum 27 de companii au rezervat in programul evenimentului 45 de minute in care vor prezenta ofertele si programele pe care le-au pregatit pentru atragerea acestora.

De asemenea, in cadrul evenimentului va fi lansat programul „TOP Talents Romania” – un proiect innovator pentru piata de resurse umane din Romania, care urmareste sa identifice si sa incurajeze tinerii cu potential si abilitati deosebite. Proiectul se adreseaza studentilor din ultimii doi ani terminali dar si tinerilor profesionisti cu maxim 2 ani de experienta. Pentru cei interesati, mai multe detalii vor putea fi obtinute la standul dedicat „Top Talents Romania” din cadrul targului „Angajatori de TOP”, editia din Bucuresti.

Incepand cu aceasta toamna, Angajatori de TOP duce oportunitatile celor mai mari companii din Romania si in Timisoara. Prima editie a evenimentului va fi organizata in perioada 19-20 octombrie la Centrul regional de afaceri.

“Interesul pentru tinerii profesionisti din Timisoara a determinat peste 50 de angajatori sa confirme prezenta la eveniment pentru aceasta toamna. Multe companii recruteaza pentru joburi locale, dar sunt si angajatori care vor atrage tineri talentati pentru operatiunile din Bucuresti. Asteptam un numar minim de 5,000 de vizitatori, studenti in ani terminali si tineri profesionisti cu pana la cinci ani de experienta”, ne spune Mihai Cima, project manager din partea Catalyst Solutions.

Evenimentul va fi deschis in intervalul orar 10,00 – 18,00 iar intrarea este gratuita. Mai multe informatii se pot obtine accesand portalul www.hipo.ro, care in lunile octombrie si noiembrie va functiona si ca platforma online a Angajatori de TOP.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s