114 companii de top ofera 3000 de joburi de calitate la a patra editie a Angajatori de TOP

Vineri, 21 martie si sambata, 22 martie 2008, va avea loc la Sala Palatului Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania pentru tineri profesionisti. Aflat la a patra editie in Bucuresti, evenimentul aduce la Sala Palatului vineri si sambata si pe www.hipo.ro pe tot parcursul lunii martie, 114 dintre cei mai doriti angajatori din Romania cu peste 3000 de joburi pentru tineri cu pana la 7 ani de experienta.

Noutatile editiei:
• Peste 3,000 de joburi pentru tineri profesionisti cu experienta de pana la 7 ani;
• Se lanseaza 20 de programe speciale de recrutare pentru absolventi cu background in domeniul economic, IT&C si tehnic;
• Tinerii interesati de Audit, Taxe sau Consultanta pot afla intr-o singura zi ofertele de joburi ale celor mai mari jucatori din domeniu – Big 4 – Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Ernst&Young, KPMG;
• 28 de workshopuri de cariera vor fi sustinute de companiile prezente la eveniment.

Domeniile cel mai bine reprezentate cu joburi la eveniment sunt – ingineri (350), audit si consultanta (500), financiar-contabilitate (600), constructii (200), resurse umane si marketing (400), vanzari (250), telecom (300), IT (400).

Tinerii profesionisti pot participa la doua workshopuri – Tehnologii IT&C de viitor si Strategii de cariera in consultanta in cadrul carora pot discuta cu specialisti in domeniu care sunt tendintele pe plan global in fiecare dintre cele doua industrii si cum trebuie sa se pregateasca pentru a evolua in cariera in functie de aceste tendinte. In cadrul evenimentului companiile participante prezinta aproximativ 900 de joburi in IT&C si Consultanta, iar cele doua workshopuri ii vor ajuta pe tineri sa faca alegeri informate asupra joburilor la care aplica si sa le dea o imagine mai buna legata de planurile de cariera pe care trebuie sa si le construiasca.

“Ajunsi deja la a patra editie a Angajatori de TOP, cautam sa inovam in continuu si sa gasim noi modalitati de a veni in intampinarea atat a angajatorilor, cat si a celor ce vin la targ sa isi caute un job ori pentru a afla mai multe informatii despre piata muncii. Anul acesta, pe lagna faptul ca am marit cu 500 numarul de joburi din care un candidat poate alege si avem 28 de workshopuri sustinute de companii, vom avea 2 seminarii dedicate domeniilor IT&C si Consultanta, doua domenii in crestere la ora actuala, si care prezinta un mare interes pentru tineri.” Mihai Cima, Project Manager, Catalyst Recruitment Solutions, organizator Angajatori de TOP.

Industriile prezente la Angajatori de TOP: Big 4 – Audit, Taxe, Consultanta (Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Ernst&Young, KPMG), Telecom (Vodafone, Orange, Ericsson, Cosmote, ZAPP, UPC, RDS&RCS), Consultanta (Accenture, BearingPoint, ABS, TASC), IT (Microsoft, Adobe, IBM, Oracle, Lyngsoe Sistems, Siemens, Route 66, Thales, TotalSoft, Xerox, Sincron, S&T, Ixia), Bancar/financiar (Raiffeisen Bank, BRD groupe Societe Generale, ING Bank, Unicredit Tiriac Bank, Bancpost, ABN Amro, ING Asigurari de Viata, GE Money, Intercapital Invest), FMCG (British American Tobacco, Tuborg, Coca Cola HBC, Danone, P&G, JTI, Henkel, Kraft), Retail (Metro Cash&Carry, Carrefour, Bricostore, Real – Hypermarket, Elmec), BPO (HP, Accenture, TMF, WNS), Inginerie (Dacia groupe Renault, Apa Nova Bucuresti, Tenaris, Veolia Water Solutions and Technologies, Rompetrol, Distrigaz Sud, Acvatot), Real estate (Impact – Developer & Contractor, Colliers), Marketing si cercetari de piata (Ipsos Interactive Services, Daedalus Consulting).

Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 21 martie, intre 10.00 – 19.00 si sambata, 22 martie, intre 10.00 – 17.00. Intrarea este gratuita. Tinerii pot gasi toate informatiile despre eveniment si pot aplica la joburi pe www.hipo.ro, platforma online a evenimentului.

Start BRD

Programele START ofera tinerilor oportunitatea de a descoperi ca entuziasmul si tenacitatea sunt factori determinanti pentru inceputul unei cariere. Specializarile propuse acestor tineri au fost orientate pana in prezent catre domenii de activitate cum ar fi audit, comercial, IT financiar.

In cadrul acestor programe, incepute din 2002, BRD si-a propus atragerea, dezvoltarea si retinerea unor talente autentice, formarea persoanelor cu potential ridicat ce pot deveni specialisti de top ai bancii si, de ce nu, chiar manageri.

Banca pune la dispozitia participantilor mijloacele si instrumentele necesare pentru dezvoltarea profesionala si personala. Nu oricum, ci sub indrumarea si evaluarea permanenta a superiorilor ierarhici si a specialistilor din Departamentul de Resurse Umane.

Catalyst Solutions dezvolta solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor precum si tineri profesionisti si specialisti cu potentialul si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Printre instrumentele pe care le-am dezvoltat pana in prezent se numara evenimentul de cariera „Angajatori de TOP”- cel mai mare targ de profil din Romania, Ghidurile Angajatorilor (Economic, Tehnic&IT, Farma) distribuite la nivel national, portalul de cariera http://www.hipo.ro care prezinta oportunitatile de cariera de la cele mai dinamice companii din fiecare industrie precum si studiul „Cei mai doriti angajatori de catre tinerii profesionisti”.

Lasă un comentariu